Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wypadek w Piątnicy |
czy ktoś słyszał co sie stało w Piątnicy. Prawdopodobnie był jakis wypadek na ul. czarnockiej, jeżeli ktoś coś wie, to niech pisze
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wypadek w Piątnicy |
ja wiem jechała kobieta z nadmierno predkoscio z mlekiem i nagle wyskoczyła jej kura na szose w tym momecie wkręciła sie jej nogawka w łańcuch i sie wywaliła na jej szczęscie spadła na przebiegajoco obok świnie i nic sie jej nie stało
|
|
przebiegajaoncom swiniem? powiadasz a com onam tom robiółą? łoczywiście ta swinia? az sie czytac nie KCE ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Wyszła z zagrody żeby zobaczyć wypadek.
|
|
Srebrny opel omega zderzyl sie z motorem 'scigaczem'. Prawdopodobnie omega jechala od strony Czarnocina w kierunku swiatel. A motor pewnie wyjechal nagle z ul. Ogrodowej... widac bylo dlugie, dobrze widoczne slady hamowania omegi... Pozdrawiam. _____________________________ Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere...
|
|
SUZUKI GSXR 600 jechał od strony świateł w kierunku Czarnocina, a srebrny Opel Astra II z przeciwka. Prawdopodobnie Astra wykonywała manewr wyprzedzania. Biker dał po heblach, co zaowocowało zablokowaniem koła i szlifem. Motocykl slizgiem uderzył w nadjeżdzającą Astrę. Motocyklista poturbowany, z urazem obojczyka trafił do szpitala. Tak to po krótce było.
|
|
Już się zaczyna. Nie mam nic do motocyklistów ale tych z prawdziwego zdarzenia, wszyscy inni którzy łamią świadomie przepisy robiac popisówy itp. to piraci których należy sprowadzić na właściwą drogę. To tak po krótce.
|
|
Brzeczyszczykiewicz nie masz pojęcia czyja była wina w tym wypadku to po co odrazu wjeżdżasz na motocykistów. A może w tym przypadku zawinił kierowca Opla Omegi? Za każdą wielką fortuną kryje się Zbrodnia.
|
|
Może. Jednak opinia dotyczy ogólnego zjawiska a nie koniecznie tego wypadku
|
|
Przepisy łamią motocykliści, rowerzyści, kierowcy aut także. Z wszystkich grup jednak, niewiadomo czemu motocykle sa najbardziej piętnowane. Ale cóż tak było i będzie. Kirowcy aut miejcie oczy otwarte - MOTOCYKLIŚCI SĄ WSZĘDZIE!!!
|
|
_wowo nie dygaj, ludzie tak maja z zazdrosci, szczegolnie ci w kapeluszach, super gwiazdorzy szos buahaha
|
|
Wowo dlaczego? Wystarczy przejść się Al. Legionów bądz inną większą ulicą Łomży i popatrzeć. Wnioski nasuwają się same. Oczywiście jeden lub dwóch zawsze zapracują na niechlubną opinię całości - taka prawda.
|
|
przejdz sie lepiej pod kościół jakiś w niedziele, nejlepiej jak w parafii sa dojeżdżający, poobserwuj zachowanie kierowcow
|
|
MAM DOBRĄ NOWINĘ .... NASZE KOCHANE MONDEO Z WIDEOREJESTRATOREM DZIŚ ZOSTAŁO SKASOWANE NA UL.NOWOGRODZKIEJ. CO PRAWDA TO TYLKO PRAWY BOCZEK ALE PEWNIE ZE 2 TYGODNIE BĘDZIE SIĘ ROBIŁO.
|
|
o ktorej godzinie te mondeo zostalo skasowane?? sorki za off-topic
|
|
ja - niedzielni kierowcy to już inny problem hehe
|
|
CHOPINIAK ZABIJ MNIE A NIE POWIEM BO NIE PAMIĘTAM ALE COS OK. 15.- 17
|
|
Do wowo,odnośnie bikerów-czy już wiadomo,kiedy odbędzie się rozpoczęcie sezonu motocyklowego? ŁOMŻA O.K
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |