niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zły tytuł nadano...Wstyd Panowe z 4lomza

Ci Panowie adminstratorzy 4lomza i wydawcy bezcennej powinni się zastanowić co publikują na swoich stronach. Czy etyczne i moralne jest pokazywanie na ławce pijanego, młodego chłopca, i stojącą nad nim policję. Szukają tylko sensacji, ale nie tam gdzie trzeba. Ciekawe czy oni by chcieli, jeżeli mają dzieci, aby ich syn był wyśmiewany przez kolegów i szykanowany. Nie pochwalam tego , że był pijany ale nie powinno to być na wszystkich okładkach.Wstyd Panowie!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zły tytuł nadano...Wstyd Panowe z 4lomza

Ten pijany młody człowiek powinien się zastanowić co będzie, gdy opublikują jego podobiznę na swoich stronach Panowie administratorzy 4lomza i wydawcy bezcennej . Czy etyczne i moralne jest pokazywanie się na ławce jako pijany, młody chłopiec, wraz ze stojącą nad nim policją. Szukają tylko sensacji, ale nie tam gdzie trzeba. Ciekawe czy on by chciał, jeżeli ma ojca, aby był wyśmiewany przez kolegów i szykanowany. Nie pochwalam tego, że był pijany ale POWINNO to być na WSZYSTKICH okładkach (a nie tylko w Bezcennej). Wstyd rodzicom tego gnojka!!!!!

Pozdrawiam.

na tym zdjeciu twarzy nie widac i nie zostały podane jego dane osobowe to czego gościu chcesz od redakcji - zobacz przez okno dzisiejszą młodzież z papierosem i piwem w ręku - norma !!! A nikt mu nie kazał tego dnia się nachlać - sam sobie winien. Proponuje więcej przykładów nieletniej głupoty.

dobrze adamus napisałeś i zgadam się w 100%

Widać kto zasaida na tym forum. Tacy sami jak administratorzy.
Twarz własnie dokladnie widać w bezcennej.
Juz raz była tragedia, młoda dziewczyna nie żyje, bo na 4lomza pojawił się film. Teraz bedzie szykonowany inny młody cżłowiek. Takim sposobem się nic nie załatwi. Nie powinno się robić z takch rzeczy sensacji. Oni myślą w innych kategoriach. I tylko rodzicom na biede.

kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamien

jak widac twarz i nikt nie zezwolil na to, niech walnie doniesienie na radekacje do panow prokuratorow :)

Ale dziwne że są tam gdzie nie trzeba, za psami z aparatem biegają ? bo np nie pokazali jak się w szkołach bawili ... a to że się nachlał to się nachlał jego sprawa sam fakt że go psy znalazły będzie miał nauczkę, jak ja się nachlałem i szedłem przez pół miasta nawalony to mnie kumpel prowadził i jakoś nikt afery nie robił i z telefonem nie biegał i zdjęć nie robił .

NIE RÓBCIE AFERY Z NORMALNOŚCI !

adamus - ten mlody czlowiek nie mogl sie zastanowic co bedzie, poniewaz byl pijany. Byc moze wiesz, ze alkohol pozbawia zdolnosci logicznego myslenia i barier moralnych. Wystarczajaca kara dla niego, mysle, bylo zatrzymanie przez policje - i starczy. Opublikowanie fotografii jest kara i wstydem tylko i wylacznie, niestety, dla rodzicow...
Marcin - czy Ty naprawde uwazasz, ze w takim miasteczku jak Lomza, wystarczy zasloniecie twarzy? No chyba, ze on byl z Nowego Jorku...

Rzeczywiście, co za biedny młody człowiek, ojejkujejku..
Nieeeee no weźcie, nie przesadzajcie! Inicjator tematu powalił mnie na kolana!

Klincz.. .kumpla bronisz? czy ktoś z rodziny ?

Tylko powiem ci chłopie że pół miasta to widziało na żywo, akurat jechałem tam też wtedy i ludzie się zatrzymywali na chodnikach żeby popatrzec na naj...ego małolata więc miej pretensje tylko do niego że z siebie pośmiewisko zrobił i wstyd dla rodziców

Małolactwo się rozchłało jak wiosne poczuło.... sic

Coś takiego!To nie temu gówniarzowi ma być wstyd?Bronisz jeszcze "honoru"małolata?Gdyby był moim synem to nie usiadłby na d...przez tydzień.Nie jestem gołosłowna.Też mam syna.Złapałam go kiedyś na paleniu papierosów."Wytłumaczyłam" mu ręcznie,że nie życzę sobie aby to robił.Dziś,po 10 latach jest mi wdzięczny za tamtą lekcję.

Powienien być ukarany przez rodziców, opiekunków, a nie przez wścibskich fotoreporterów szukajacych senseacji, nie tam gdzie powinni.

w miejscu publicznym jak na ulicy mozna robic zdjecia bez pytaniua i zgody kogos. jak nie chcial sie nararzać to sie trzeba bylo w domu nawalic a tatus by upitego kołderką przykrył i nie było by wstydu. Rodzice! podawajcie alkohol swoim dzieciom w domu bo jak nie to wam wstydu na mieście narobią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

... & vice versa!

no nie wiem czy chciałbys goostav aby Ciebie ktoś sfotografował w sytuacji dla Ciebie niezręcznej i opublikowała na pierwszych stronach gazet. Byłbyś z tego zadowolony? Takie sprawy załątwia się w rodzinach, a nie na forum publicznym

"Takie sprawy załątwia się w rodzinach, a nie na forum publicznym"

to o co chodzi?

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

moze taki mlody przestanie pic, dzieki tej sytuacji,
nie wsiadzie kiedys po kielichu za kierownice i nikogo nie zabije
nie zawali szkoly i dostanie sie na studia
nie bedzie w przyszlosci tlukl zony i dzieci po pijanemu, a stworzy szczesliwa rodzine

jedno zdjecie, a moze zrobic duzo dobrego
o ile rzecz jasna ten mlody ma troche oleju w glowie, bo w innym wypadku jego przyszlosc jest tak samo zalosna, jak on sam na tym zdjeciu

to ja bella:o)

klincz w czym masz problem? leżał w MIEJSCU PUBLICZNYM

goostav bardzo konkretnie Ci odpowiedział. chyba, żę masz problem ze zrozumieniem słowa PUBLICZNY, co klincz?

PS

co to za temat, że jakaś dziewucha się targnęła na linę przez filmik? pierwszy raz słyszę?
chyba nie ta co lubi lody w ruchomym waflu?

a ja pierwszy raz slysze, ze ona nie zyje...

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

mamusia nie wytlumaczyla synkowi ze nie tzeba TYLE pic ?? wydaje mi sie ze to jest dobra przestroga dla innych a rodzice powinni sie interesowac troche dziecmi i nie bylo by teraz pretnesji do ludzi. A co do " klincz" nie wstydzil sie pic z kolegami to niech nie wstydzi sie teraz stawic temu czola.
Fajnych ma kolegow jak zostawili go na lawce :) gratuluje znajomosci.

Igusia

Wszystko fajnie, zlinczować chłopaka.... ale zamiast środków doraqźnych może jakieś wychowawcze??
A nikt nie pomyśłał, że on ze wstydu może zacząć pić??
Pociąg do % bierze się u młodych ludzi z frustracji, braku akceptacji czy to w rodzinie czy wśród kolegów, wychowaniu w patologii, mówię oczywiście o piciu do "zgonu", to musi mieć jakieś podstawy! Może warto pomóc a nie dobijać?

Natomiast Bezcenna walczy o "rynek", jak jeszcze z rok czy więcej temu zaszedłeś do sklepu to ludzie bili się o gazetkę, a teraz leży na tej półeczce i leży..... i leży....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org