Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Okna |
Mam zamiar kupić okna. Proszę o radę w wyborze firmy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Okna |
Polecam okna z firmy Domel. Ja mam od nich okna i sprawują się super. Mam okna 5-cio komorowe bezołowiowe plustec z ciepłą ramką. Pozdrawiam
|
|
prawie kazda firma oferuje to samo, roznia sie tylko cena i obsluga klienta na wiosne pewnie teraz jakies promocje bedą
|
|
marko26: to są jakieś super okna. Najbardziej mnie zafrapowała ta informacja o tym są bezołowiowe. Niesamowite! Napisz może trochę więcej, co ta informacja oznacza ?? ADALL
|
|
Jeśli okna są bezołowiowie oznacza to, że są bez ołowiu :) Pozdrawiam :)
|
|
A które były są lub będą z ołowiem ??? Czy niedługo pojawi się także chleb bezołowiowy ?? :)) ADALL
|
|
Te bezołowiowe to oczywiście reklamowy bajerek, bo w Polsce jest zakaz używania wybielacza z tlenkami ołowiu, tak więc wszystkie firmy mają okna "bezołowiowe", ale jedna tak się reklamuje. Zgadzam się z przdmówcami, okna różnią się w tej chwili ceną i jakością obsługi klienta, a wiosna powinna przynieść promocje, szczególnie przed kwietniem kiedy firmy muszą płacić podatki za 2006 rok.
|
|
Zanim się kupi okna , należy poczytać na portalach budowlanych na co należy zwrócić szczególną uwagę. To co piszecie to jest pic na wodę. Ważna jest też jakość montażu. Widziałem już okna , które kołkowane były po obwodzie co 25 cm , bo nie miały sztywności. Kiedyś pisałem już na ten temat , ale teraz mi się nie chce , bo jest google i są portale budowlane. Ceny powoli już idą w górę jak co roku na wiosnę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |