Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poker w Łomży !!! |
Witam Zapraszam wszystkich chętnych graczy z Łomży do zgłaszania się w tym temacie jeśli były by zainteresowane udzialem w lidze pokera w Łomży.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poker w Łomży !!! |
Witam, Jestem zainteresowany tym tematem, więc jeśli była by taka możliwość to prosze o jakieś info co i jak:) Czy to dopiero jakieś plany czy już coś zostało zrobione w strone utworzenia owej ligi??
|
|
Witam. Poker fajna sprawa, ja grywam na wirtualna kaske na www.zagraj.pl polecam. A co to dokładniej jest ta liga ?
|
|
Zurcio, jak chcesz grać na wirtualną kase to zarejestruj się na www.betway.com i zainstaluj sobie pokera. Tam na freeroll'ach grasz za wirtualną kasę, ale o prawdziwą kase za razem:)
|
|
misio fazi: dopiero plany ale sama organizacja nie zamie wiecej niz 7 dni liga by byla rozgrywana w jakims baze. Jakim to jeszcze nie wiem... powiedzmy 11 spotkan wpisowe 25-27zl + jeden rebay z czego 20 zl pujdzie do podzialu na cztery czy piec pierwszych miejsc, 5 zl pujdzie do finalowej puli a 3 zl na kraty zetony itd... I 12 spotkanie finalowe w ktorym zasiadzie pierwsze 8 osob z tych 11 spotkan...jezeli bedzie z 20 osub chetnych wtedy postaram sie zalatwic nam sponsora ktory bedzie dozucal co tydzien do puli okolo 50$.. Zapraszam wszystkich chętnych graczy do zgłaszania się w tym temacie
|
|
ja sie pisze :)
|
|
tak czulem ze w miescie dzieci, emerytow i rencistow taka liga nie ma szans na start...
|
|
eheheh poker jak poker liga ma szanse na start hazardzistow nigdzie nie brakuje to nie pier888 ze nie wypali a jak ktos chce sobie pograc w pokera na www.888.com jest zajebisty pacific poker http://img479.imageshack.us/img479/9464/av134493su.gif
|
|
halfik: moze i masz racje zostaje tylko pytanie jak dotrzec do tych hazardzistow?? ktos ma jakis pomysl gdzie to oglosic ? :D
|
|
hmmm.... nie róbcie czegoś takiego, bo nie dość że jestem uzależniona od poka wirtualnego to nie chce się wciągnąć na reala :D:D a jeśli coś takiego powstanie to mnie nie może tam zabraknąć :D:D P.S. polecam www.gryonline.wp.pl Zarejestruj się potem kliknij Poker Texas Holdem i jaaZzda :D
|
|
ja sie oczywiście pisze.Ale w jakie dni? Wpisowe mogłoby by ciut większe (50zł?). nOOnE byc moze nawroce jeszcze kilka osob bo samemu nie oplaca mi sie dojezdzac. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
teksański jak tak to się pisze ... pozdro
|
|
eMiLkAa : to sie szykuj bo liga raczej dojdzie do skutku :D dokladnego terminu jeszcze nie znam 2- 3 tygodnie Thomas: wpisowe podalem przykladowe i nie sadze zeby bylo wieksze bo nie kazdego bedzie stac, tak jak mowisz 50 zl i jak wtopisz szybko to rebay a to kolejne 50zl to juz wychodzi 100zl to troche sporo pewnie dla wiekszosci w naszym kraju.. . a tak 25-27 zl potem jak slabo pujdzie to rebay wyjdzie okolo 50,54zl czyli o polowe mniej licze ze na pierwszym spotkaniu bedzie okolo 16 osub 4 miejsca platne suma wygranych bedzie zalezec od ilosci graczy i ilosci rebay. liczac tak bez rebay beda wygrane beda wynosic okolo: 1. 200 2. 110 3. 60 4. 30 czyli jak by nie bylo jest juz o co walczyc :) Thomas: dobrze by bylo jak bys wczesniej uprzedzil ile osub tam bedziesz mial co do dni w jakich bedzie rozgrywana mam do wyboru od poniedzialek do piatku mysle ze odbedzie sie w barze Rampa,Vip ale jeszcze nic pewnego wiecej konkretow podam w tygodniu.
|
|
Własnie w tygodniu by mi pasowalo bo w weekendy szkoła. A na jaki dzien planujesz poczatek?(data) i co jaki czas bysmy grali??Co tydzien??Co kilka dni?? http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
ja tez jestem za tym mniejszym wpisowym. wiemy wszyscy ze to uzaleznia :D mam 24 lata a wygladam na jeszcze mniej nie bede najmłodszy ?? :D
|
|
a właśnie... jeśli chodzi o wiek... to jest jakaś linia wiekowa?
|
|
Chyba nie powinno byc problemow z wiekiem :P Zurcio nie bedziesz najmlodszy. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Thomas: liga bedzie rozgrywana co tydzien, dokladnego terminu jeszcze nie podam bo go nie znam. Zurcio: napewno najmlodszy nie bedziesz :) eMiLkAa: mysle ze wiek nie gra roli pewnie od 18 do ....
|
|
a no to ja sie nie lapie.. moze to i dobrze :D hehe... pozdrawiam i wysokich wygranych zycze :D
|
|
eMiLkAa: na jedna osobe mozemy przymknac oko :)
|
|
witam Liga odbedzie sie w bar Rampa-Vip w przyszlym tygodniu dokladny dzien podam pewnie jeszcze dzis wieczorem.
|
|
Z gory przepraszam za brak odezwu z mojej strony spowodowane bylo to tym ze mielismy male problemy organizacyjne i sam nie wiedzialem na czym stoimy ale na szczescie udalo nam sie je rozwiazac :) i ta dobra wiodomosc. Liga startuje 19 marca o godzinie 19:00 Bar Rampa-Vip. Zapraszamy wszystkich tych ktorzy chca zagrac ale i tych ktorzy chca popatrzec.
|
|
Kurczę... I ja się chyba zastanowię. Jest miejsce dla internetowych amatorów? ;) Tylko szkoda, bo w niedalekiej przyszłości wyjeżdzam i nie wiem czy dotrwam do końca ligi. Mam nadzieję, że to nie problem w razie czego.
|
|
4HuGo zapewniam cie ze nie bedziesz jedynym amatorem beda tacy co jeszcze nie grali :D i nie bedzie problemu mozna zapisac sie do ligi kiedy sie chce tak samo z odejsciem. "Liga startuje 19 marca o godzinie 19:00 Bar Rampa-Vip." Zapraszamy wszystkich tych ktorzy chca zagrac ale i tych ktorzy chca popatrzec.
|
|
ja bede :) moze byc fajnie przybywajcie całymi rodzinami :)
|
|
Siema!Od nas pewnie ze trzy osoby przyjda!Mam jeszce pytanie,czy po odpadnieciu z gry beda tworzone jakies stolki do gry np z blindami 1/2zl ?
|
|
Tak bedzie mozna zagrac stolik po odpadnieciu z rozgrywki ligowej. blindy do ustalenia. Zapraszam zaczynamy dzis o 19:00 :D
|
|
Napisze tu wyniki wczorajszego spotkania po drugim bedzie juz tabela. Punkty zdobywaja. Piter 0 Elwis 1 Videk 2 Zurciu 3 Pawel.P 4 Sisko 5 Joshi 6 Turok 7 RA 8 KE 9 Arek 10 Lichom 12 Lejkers 14 Spawn 16 Gratulacje dla wygranego! Fotki wrzuce nastepnym razem, moze wiecej ludzi sie skusi jak zobacza jak to wyglada :D Drugie spotkanie 26 Marca Start Godzina 19:00 Zapraszamy!
|
|
kto gra grubo wygrac musi :):):)
|
|
noone trza szykowac sily i hajs na poniedzialek!Do zobaczyska
|
|
trza trza ktos wie gdzie moge foty wrzucic ?
|
|
tutaj mozesz wrzucic http://www.psy.mgt.pl/new/viewtopic.php?t=1388 kliknij w ling i sie dowiesz jak wrzucic foty
|
|
sorki musisz go skopiowac i wkleic w przegladarke :)
|
|
wybralem dwa jednego stolika bo reszta sie nie nadaje albo zamazane albo ciemne kolezanka nam sie nie spisala :( ale mimo to jej dziekujemy :) [img=http://img253.imageshack.us/img253/3121/pok2ws1.jpg] Zapraszam na poniedzialek na 19:00
|
|
|
kto gra grubo wygrac musi :):):)
|
|
Od niedzieli w klubie 54 zostanie wstawiony stolik do pokera, wiec teraz bedzie mozna codziennie pograc.Blindy do ustalenia przez graczy.Wszystkie informacje w barze
|
|
noone napisz czy sa jakies zmiany dotyczace nastepnych rozgrywek?
|
|
Zalegle wyniki z 26.03.2007 KE -12 Lichom -10 Turok -8 Lejkers 6 Piter -5 RA -4 Pawel P.-3 Arczi -2 Spawn -1 Videk -0
|
|
Wyniki z 02.04.2007 KE -13 Artek -11 Lichom -9 Lejkers -7 RA -6 Sissko -5 Peter -4 Turok-3 Spawn -2 Videk -1 Pawel .P -0
|
|
Napewno zmieniamy miejsce bo troche malo ludzi:( mysle ze 3 spotkanie zagramy piatek-niedziela gdzie dokladnie napisze penie jutro. Jezeli frekfecja bedzie taka sama w nowym miejscu to rozegramy max 3 spotkania jeszcze z czego 3 finalowe bo nie ma sesu liga 10 osobowa...
|
|
Jak by co to ten piatek mi nie odpowiada,a niedziela to jest swieto,wiec proponuje na wtorek 10-04-2007!Co reszta na to?
|
|
noone napisz jakies informacje dotyczace dalszych turniejow?
|
|
noone wez cos w koncu napisz czy robicie cos dalej czy nie?
|
|
Nastepne 15.04.07 bar Eljot godzina 19:00 Zapraszam :D
|
|
Kolejne spotkanie 22.04.2007 Klub 54 !!! Wysokie nagrody :D Zapraszamy!!
|
|
pffff toc nie w warszawie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |