niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Takie małe pytanko

Asus A6KM-Q097.Co sądzicie o tym kompie?Kolega mówił mi że najlepiej takie rzeczy to kupić osobiście(w sklepie) gdzie można dotknąć zobaczyć.Ale uważam że w sklepie to troszkę ździerają.Z drugiej strony,kupić w internecie to jest taniej ,lecz może być coś nie tak ,a potem płacz.Doradźcie mi co mam poradzić.........Dziekuję z góry.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Takie małe pytanko

dokładnie tak jak mówisz,szukaj taniego sklepu i się targuj.

osobiście wole przepłacić, ale być przy tym pewny na 100% że mam kompa nowego i mam w razie czego serwis na miejscu gdzie moge oddać na gwarancję

Laptop naprawde zacny. Procesor AMD TURION i karta graficzna z serii NFORCE 7300 pozwalają w 100% cieszyc sie z tego laptopa. Gry na poziomie NFS Carbon działają bez problemu (oczywiscie nie na maksymalnych ustawieniach). Gwarancja 24 miesiące międzynarodowa to tez swietny pomysł jezeli zamierzasz gdzies podróżować. Ceny w łomżyńskich sklepach wachaly sie w granicach 3100-3200 zł. Niestety na daną chwile jest nie dostępny (został wycofany z produkcji) nie ze względu że był zły tylko ma wejść jego następca. Ale jeżeli szukasz czegoś w przedziale 3000 zł to naprawde świetny zakup.

Pozdrawiam Firma EXPERT łomża

Dziękuję za pomoc : )

idz do sklepu, gdzie mozesz poogladac, podotykac, pobawic sie sprzetem, zdecyduj sie na cos konkretnego, a kup w sklepie internetowym/allegro. Na takiego kompa przeciez tez dostaniesz gwarancje.

np taki acer to ma gwarancje z drzwi do drzwi-coś się dzieje-dzwonisz zabierają z domu a potem do domu odwożą:) nie przepłacaj w sklepie kup w internecie- polecam skapiec.pl oraz ceneo.pl

bigi2004

tylko, ze acer to straszny **** :>

"tylko, ze acer to straszny **** :>"

Miałem dostęp do acera, toshiby, fujistsu-simensa a teraz mam hp i jakoś acer na ich tle się negatywnie nie wyróżniał.

ja kupiłem kompa na allegro. nie żałuję. W sklepie nikt by mi za pół ceny nie sprzedał

moim zdaniem tylko fujitsu-siemens, asus, hp/compaq. Acer nie dosc, ze wykonany tragicznie (nawet te topowe ferrari), to jeszcze najblizszy serwis jest na slowacjii :D Takze jakakolwiek naprawa gwarancyjna wiaze sie z wysylka tam, co moze znaczaco przedluzyc pobyt laptopka poza domem ;)

Najlepiej kupić w internecie części ( najlepiej w jednym sklepie ) i od razu ci tam złożą. Masz wtedy to co chcesz i jest kilkaset złotych taniej !!!

www.level6.yoyo.pl

PERKOZ IBM THE BEST

Pytanie do KENO.Jak myślisz czy dostanę ten model jeszcze w czerwcu,czy lepiej już się konkretnie rozejrzeć?(bo sęk w tym że $ będe miał na czerwiec :( )

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org