Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy ktoś prócz mnie testuje Play Mobile w Łomży??? |
Testuje albo testował.. Jutro kończy się testowanie. :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy ktoś prócz mnie testuje Play Mobile w Łomży??? |
Przepraszam że pytam,ale co to takiego jest ? :)
|
|
nowa telefonia komórkowa :D
|
|
vespos: wow, i jak wrażenia?
|
|
fajne telefony dali, ale słaby zasięg narazie
|
|
z tego co ja wiem to oni wylacznie brali ludzi z wa-wy i okolic.... ____ ^_^
|
|
na okolicach lomzy nie ma zasiegu ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Play ma taki sam zasieg jak Plus bo korzysta z ich nadajników. tzn op wirtualny z tym że ma koncesje na UMTS i buduje swoje przekaźniki w miastach. Zdaje sie ze mają komercyjnie wystarowac jutro także bedzie oficjalnie podana ich oferta.
|
|
brali z wawki i 3miasta przyslali mi umowe ale byla lipna: - telefon dostaje sie tylko na czas testow - w razie straty telefonu - 2000PLN w plecy - od cholery testow do robienia w gruncie rzeczy odwalanie brudnej roboty za kiepskie pieniadze ale jak ktos ma czas i lubi sie bawic telefonami to cos w sam raz dla niego
|
|
set ale Ty głupoty wypisujesz. telefon jest na cały czas, tyle, że po testach umowę trzeba jedynie podpisać ale i tak na warunkach korzystniejszych. w przypadku kradzieży telefonu nic się nie płaci, bo był ubezpieczony, a testy to chyba w mensie robiłeś, że było ich tak dużo. :)))) w łomży jest zasięg play'a, bo korzysta z zasięgu polkomtela i centertela. :D głuptasy :DD
|
|
Najpierw piszesz: "fajne telefony dali, ale słaby zasięg narazie" Potem: "w łomży jest zasięg play'a, bo korzysta z zasięgu polkomtela i centertela. :D" Jak na takich ludziach te testy się opierały, to ja sukcesu tej sieci nie wróże.
|
|
>telefon jest na cały czas, tyle, że po testach umowę trzeba jedynie >podpisać ale i tak na warunkach korzystniejszych moze sie myle ale idac do kazdego operatora gdy sie podpisze umowe to sie dostanie telefon a jak sie jej nie podpisze to sie go nie dostanie >w przypadku kradzieży telefonu nic się nie płaci, bo był ubezpieczony zwyklem czytac umowy przed podpisaniem i taki ze mnie bystrzak ze zwykle rozumiem co jest w nich napisane. w umowie ktora mi przyslali bylo wyraznie napisane ze za utracony/zniszczony telefon trzeba im zwrocic 2k PLN. ja rozumiem ze oni sie zabezpieczaja ale ja nie lubie byc z gory traktowany jak potencjalny zlodziej >testy to chyba w mensie robiłeś, że było ich tak dużo. :)))) lista testow byla rowniez wymieniona w umowie (lub w ktoryms z zalacznikow) i zajmowalyby minimum 30minut dziennie. nie kazdy ma tyle czasu by odawalac czarna robote dla komercyjnego operatora za cala 100 czy 200 miesiecznie
|
|
www.playmobile.pl
|
|
chodziło mi o zasięg 3G a nie 2,5 i 2G 3G jest taki mizerniutki, że ho ho
|
|
PLAY ma umowę na roaming wewnętrzny z Polkomtelem, Centertel nie ma tu nic do rzeczy :) Czyli gdzie jest zasięg plusa, będzie również i PLAY'a. Ceny mają dosyć ciekawe: 49 gr/minuta do wszystkich sieci w każdym abonamencie 15 gr/SMS/MMS 5 gr za 5kb wysłanych/odebranych danych Nie ma przy tym żadnej aktywacji jak w innych sieciach, do tego oferują same telefony 3G, każdy z kartą pamięci. W sprzedaży na początku znajdą się: • Samsung: SGH-Z370, SGH-Z400, SGH-Z630 oraz SGH-i600, • Motorola: RAZR maxx V6, RAZR V3xx oraz KRZR K3, • LG: KU311 oraz KU800, • Nokia: 6151, 6288 oraz N73. Jedyny minus wg mnie to to, że najniższy abo w PLAY wynosi 50zł, gdzie dostajemy pakiet kwotowy 70zł do wykorzystania na usługi...ale i tak nieźle to wychodzi. Przeliczając na rozmowy to wychodzi 143 minuty za 50 zł do każdej sieci! Jaki op obecnie tyle daje? 143 dzielimy na 50 i mamy minutę za 28 gr!!!!:) _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
no dobra...a jak zaczynaja sie numery? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Telefony zaczynaja sie na 791
|
|
Najważniejsze w tym wszystkim to powiew konkurencji. Może będzie taniej u pozostałych, już funkcjonujących ! ADALL
|
|
orange juz nastepnego dnia po starcie play wsyla maile "szef portalu poleca" :) zawsze jakis promocji jest wiecej
|
|
cleric... coś ci sie pomieszało, bo nie dzielimy 143/50 tylko 50zl / 143 minuty co daje 35gr ja korzystam juz z Playa na abonamen- calkiem przyjemnie; dobre telofony i bardzo przystepne ceny Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
Wiem, machnełęm się, a że nie ma edycji postów to co poradzić... :) _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
jest salon playa w lomzy gdzies ??
|
|
ale tak patrzę dużo już czubków nacięli. Play graj tylko djengi daj. ściemka wszystkim
|
|
A gdzie znajduje się salon Play? W stokrotce już nie ma.
|
|
stary rynek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |