środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
logopeda

Czy w naszej małej mieścinie można spotkać profesjonalistę w zakresie wad wymowy u dzieci???
Czy znacie KOGOś godnego polecenia czy raczej jest to jeszcze nie odkryta dziedzina w naszym mieście??
Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: logopeda

heh... Niedoceniasz naszego kochanego miasteczka:P To niejest juz takie naprawde małe miasto, w którym nic niema. A logopeda jest napewno i to napewno nie jeden. Ale gdzie to ci niepowiem bo niewiem.

Wiem napewno ze w SP10 jest logopeda ale trzeba sie przejsc i zapytac:]

W SP9 jest całkiem dobry logopeda

Jest taki logopeda (Pani) zadzwoń na tel.602890126.
Pozdrawiam

Nic nowego się nie dowiedziałam ponad to co już wiem. To, że w każdym przedszkolu i szkole powienien być logopeda i JEST to nie budzi wątpliwości. Tylko czy Któremukolwiek z NICH można zaufać i posyłać "na nauki" własne dziecko?

Myślę, że przeginasz, bo pewnie śledzie mają znakomitych logopedów, wszędzie pacanie są tacy sami. Pytanie jak bardzo chce im się pracować.
Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org