Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pytanie |
Czy orientuje się ktoś,jakiego laptopa można kupić do max.2,5tyś w Łomży?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pytanie |
|
ostatnio widziałem za ok 1600 takiego nowego słaboszczaka w sklepie na polowej obok urzędu skarbowego
|
|
czy na takim sprzęcie będa chodziły jakieś gierki?chodzi mi o kompy które np.maj kartę ATI Rage czy cos takiego,bo naprawde na tym sie nie znam.i przepraszam za takie laickie pytania.
|
|
funduszu mam max 2,5 i w tym przedziale cenowym poszukuje czegoś co bedzie najbardziej wydajne,a danparametry nic mi nie mówią,bo z kompami to amator jestem.Z góry dziękuję za pomoc.:)
|
|
Hymm,.. w drodze wyjątku najlepiej będzie kupienie samemu wszystkeigo... przez jakąś stronę www (nie allegro) inaczej dokompletwoanie... zapytasz się jakiegoś znajomego, co zna się na tym to moze pomoże...:)
|
|
A ja mysle ze powinienes przejchac sie do wawy czy to na gielde czy do sklepu tam zawsze taniej :]
|
|
mozesz kupic asusa A6M z prockiem sempron 3400+ i gf 6100. ale nie wiem czy uda ci sie wychaczyc za 2,5. na allegro raczej tak. ale u nas raczej nie.
|
|
za 2,5 w sklepie nic porzadnego nie ma od 3 w gore cos sie zaczyna dziac
|
|
http://aristo.pl/towar.php?s-ktm=www_AR_PR16V&m-1c=l&m-1w===&m-11=Aristo%20Prestige%201600V&d=12 A co sądzicie o tym sprz ęcie?Czy jest taki jaki naprawde napisali,czy to racej nabijanie w butelkę.czy da sie na tym w jakieś konkretne gry pograć???A może orientuje sie ktoś,co można kupić za tę kasę o podobnych,ewentualnie lepszych parametrach.aha jest jakaś różnica między ati radeon a G force go7300,gdy mają one tyle samo pamięci?????Dziękuję za wszelkie informacje. i pozdrawiam-Łukasz : )
|
|
Ale on kosztuje ponad 3.200, a Ty pisales, zeby do 2.500... No to jak to? Psze Pana??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |