Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ja i mój samochód |
Potrzebna mi jest książka do audi 80, obsługa i naprawa. Taka niebieska i na okładce pisze: od 1989 roku. Może ktoś ma sprzedać? Jeśli tak to bardzo proszę o szybką odpowiedź.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ja i mój samochód |
|
Jestenm w posiadaniu takowej. Co dokładnie potrzebujesz??
|
|
mam taką zeskanowaną w formie pliku pdf. Tłumaczenie polskie z niemieckiej edycji. nie wiem czy to akurat taka jak Ty chcesz ale jest tam wszystko co byc powinno. daj maila to Ci wyśle. PZDR
|
|
Van_Losen podaje ci maila:Kocur117@wp.pl Dzieki :):)
|
|
Do _wowo.....Ja taka ksiazke chce kupic i wole sam naprawiac.Bo mechanicy to patałachy tylko kase zdzieraja.
|
|
kocur: książka wysłana. rozmiar to 19,66 mb więc podzieliłem na archiwa *.rar o wielkości 4,7 mb. jej tytuł to : Dieter Korp - Naprawa Audi 80 miłej lektury PZDR
|
|
Powiem szczerze że za wiele tam nie znajdziesz. Silniki grupy VAG z tamtych lat to bardzo proste konstrukcje :)
|
|
_WOWO!! Mi chodzi konkretnie o gaźnik elektroniczny pierburg 2EE w audi.Samochód nie ma przyśpieszenia jest mulowaty od jakiegoś czasu.Coś w nim pie.....eło.I nie moge dojść co.I czesto gaśnie na wolnych obrotach.w ostatecznosci ksiazke chce kupic.Nie ufam mechanikom,bo już sie naciąłem.......
|
|
Na poczatek posprawdzaj wężyki podciśnienia i podstwę pod gaźnik. Jeśli dłuższy czas użytkowałeś auto na LPG to może być poważny problem z tym gaźnikiem:/ Zapiekają się w nim regulatoryi i jest totalna klapa.
|
|
Ten silnik na LPG chodzi dopiero rok czasu.Ale pod gaznikiem blisko podstawy jest mokro,byc moze jest peknieta,bo ...noga z gazu i silnik gasnie.
|
|
hej Van_Loosen czy mógłbyś równiez ze mna podzielić sie tym "plikiem PDF"? byłbym wdzięczny. yarot@o2.pl
|
|
Kocur sprawdz elektryke:swiece,przewody WN,kopułke i palec rozdzielacza.
|
|
M@ster wlasnie to mam wszystko wymienione .I dalej szukam przyczyny.
|
|
Poza tym pracuje równo?? Wkręca sie na obroty, nie szarpie itp??
|
|
Nie ma problemu yarot. wysłałem - milej lektury. Jak by ktoś chciał to mam jeszcze w *.pdf volvo 940
|
|
jednak jest problem yarot - dzis otrzymałem zwrotną wiadomość, że Twoja poczta nie obsluguje tak dużych wiadomości:/ podaj inny mail
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |