niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
prezent na 8 marca

czy coś takiego jak pendrive nadaje się na prezent na 8 marca, czy raczej nie za bardzo. Oczywiście poza kwiatkiem.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: prezent na 8 marca

ROTFL

Łomżyńscy Podrywacze

Nadaje się - fajny prezent :)

Pozdrawiam.

zalezy w jakim modelu ;) jak np serduszko, albo bryloczek, to czemu nie ? ;)

jezeli to sie tej kobiecie przyda to czemu nie ;)

Sylwester a Tobie na pewno chodziło o pendrive'a ?? :D

________
Malachit

warto, przydatny prezent

daj pendrive'a i wibrator... jak nie bedzie chciała pendrive'a, to niech sie... :)))

Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi

A może by tak hiacynty- można nabyć w kwiaciarni...a jakie pachnące!!!

G a z e l a

co do kwiaciarni... Która z łomżynskich kwiaciarni oferuje kwiaty z dowozem do domu?

pis998

Dzień Kobiet już za nami,ale tulipany w wazonie zostały i wyobraźcie sobie ,że... pachną!
Przejeżdżałam dziś koło kwiaciarni-niesamowity widok! Tłumy facetów z ogromnymi bukietami,maleńkimi bukiecikami,średnimi wiązankami, pojedyńczymi kwiatkami, do wyboru do koloru...
Jednak nie to jest najważniejsze jakich rozmiarów były te bukiety...ale miny panów opuszczających kwiaciarnię.Urzekły mnie te zabłąkane, tajemnicze,zadowolone uśmieszki na ich twarzach...
Chyba jednak lubicie nas uszczęśliwiać:)

G a z e l a

kochaniutek Zapytaj w Pracowni Florystycznej na Sikorskiego. Nie wiem, jaki tam numer, ale jest to jak lecisz od Zawadzkiej w dół mniej więcej w połowie drogi do skrzyżowania z Legionów (po prawej). Przy okazji powiem, że właścicielka potrafi wyczynić niesamowite rzeczy. Sama kiedyś dostałam zrobioną tam super odjechaną artystyczną kompozycję, która wzbudziła sensację na imprezie, a potem jeszcze długo w domu. Zamawiałam też dekoracje świąteczne. Naprawdę świetne. Zupełnie inne rzeczy, niż w zwyczajnych łomżyńskich kwiaciarniach.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org