Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wypożyczalnia Quadów |
Witam . Mam pytanie. Czy w okolicach Łomży jest jakaś wypożyczalnia gokartów lub quadów (czterokołowców). Prosze o szybką odpowiedź. Czy gdzies w okolicach takie cos jest. prosze również o kontakt albo co. P.S. Weszłem przypadkowo na tą stronę: http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=10402 piszę ze wypozyczalnia quadów ale nic konkretnego. Kiedys gdzies słyszałem ze koło łomży jest wypozyczalnia i za 50zł godzine mozna jeździć. Pozdrawiam. i Prosze o odpowiedź
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wypożyczalnia Quadów |
...po polsku nie mówi/pisze się "weszłem" tylko "wszedłem" ! ________ Malachit
|
|
wesz łem ałem na głowie bo się rozbrykała ściemka wszystkim
|
|
Malachita el z ciebie zjeeeeb !!!!! matki sie czep ze cie nie wychowala a nie pisowni .... co za buc !!!!
|
|
FIN a cóż znaczy "Malachita el" ?. Nawet się wysłowić po polsku nie potrafisz. Achaaaa, po wykrzykniku piszemy nowe zdanie z dużej litery :P. ________ Malachit
|
|
tata cie odwiedzal przed pujsciem spac i dotykal?? są od tego specjalisci i oni ci pomoga !!!!
|
|
a wracajac do tematu to na legionow jest wypozyczalnia tam gdzie kiedys byla, lub jest nadal, serwis gazu do samochodow. malachit frajer !!!!
|
|
FINie a Ciebie pewnie nawet tata nie chciał dotknąć.... I tak Ciebie lubię :) ________ Malachit
|
|
Malachit szkoda czasu-tym panom już nic nie pomoże:) G a z e l a
|
|
Zadaję pytanie jeszcze raz. Ewentualnie czy ktoś ma kontakt jakiś ? I ile za taką przyjemność trzeba zapłacić? Majówka teraz... to pośmigać by sie chcialo... Jak nie masz nic do powiedzenia na temat - nie pisz.
|
|
Ja byłem wczoraj na Quadach. 3 km za Ruciane Nida jadąc na Mikołajki, skręcasz w prawo do wioski Wólka. Jest elegancki, profesjonalny tor. Mają 3 Quady, i 3 motory Cross. Zabawa jest ekstra, pięknie zrobiony tor dodaje większych atrakcji. Polecam. Za godzine około 60 zł. Właścicielem jest młody bardzo wporządku facet także można się dogadać. ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
W Lewo skręcasz nie w prawo. Pomyłka. ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |