Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto beknie za rozmontowanie drużyny? |
Najpierw wyprzedac najlepszych zawodników a potem się dziwic, że drużyna mecze przegrywa. Trzeba było fundusze przeznaczone na promocję miasta i rzecznika prezydenta przeznaczyc na ŁKS. Niestety będzie jeszcze gorzej. edy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto beknie za rozmontowanie drużyny? |
Kto beknie? Normalka, Łomża. Decydenci mają się dobrze. ściemka wszystkim
|
|
Ja sie pytam gdzie te tablice co miały promować miasto przed każdym wjazdem do Łomży ? no gdzie ?
|
|
A no gdzie jest ten zespół który miał wygrać 2 ligę?????<lol>
|
|
przepraszam może ktoś wie gdzie jest ten łks co gromił w 3 lidze ? a kiedy będzie remont stadionu bo te prace które zostały wykonane to zapewne tylko kosmetyczne ....?
|
|
A ja jestem ciekawy ilu z was krzyczało żeby dać kase na Łks.To był zły ruch inne sekcje które mają szanse na sukcesy nie dostały kasy,dostał Łks ktory...sami ocencie i pomyślcie czy jestescie hipokrytami?!
|
|
własnie tylko łks i łks,nie kazdy jest fanem piłki przynajmniej na takim poziomie,dawno twierdziłem ze to bagno.w łomzy jest szansa na wypromowanie kilku innych dyscyplin a nie tylko piłka,i z pewnościa z wiekszymi sukcesami .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |