Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pizza duża jak łomżyński stadion |
Czy zamawialiście już pizzę z dowozem z ... Jest naprawdę super! Ostatnio zamawialiśmy 12 zł sztuka a dowóz był gratis. Reklama w radio była niezła, chociaż z tym łomżyńskim stadionem nie jest chyba najlepiej. bazyk1
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pizza duża jak łomżyński stadion |
a jaka reklama, co z łomżynskim stadionem ?:P
|
|
Reklama w radio była niezła, chociaż z tym łomżyńskim stadionem nie jest chyba najlepiej. Byłeś, widziałeś? Nie, to nie gadaj głupot i nie rób sobie reklamy, bo to forum to nie reklama.
|
|
słaba reklama skoro musisz na forum to reklmować ..
|
|
markmac - zwolennik pedalstwa myslałem ze jestes inny a tu prosze taka niespodzianka
|
|
Do Spiero: widocznie Mu "tolerancji" (już) zabrakło... Pozdrawiam. _____________________________ Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere...
|
|
markmac - właśnie nie widziałem stadionu, więc może napisz co się zmieniło bo ja się w najbliższym czasie nie wybieram. Na forum zwykle obgadujecie że coś jest do bani, więc dlaczego nie można napisać, że coś jest ok. bazyk1
|
|
faktycznie pizza jest super jedyna pizzeria gdzie mozna cos zjesc tanio i dobrze no i nie zachorwac :)
|
|
u babci ściemka wszystkim
|
|
Hej wszystkim! Dzisiaj przetestowałam to pizzerię i trzeba przyznać, że pizza była smaczna:) Szkoda tylko, że ta "duża" pizza jest dość mała. W chilli Pizza średnia ma taką samą wielkość i jeśli chodzi o ceny to są dość podobne. Przetestowałam już prawie wszystkie łomżyńskie pizzerie i musze przyznać, że te dwie są najlepsze :) Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
Spiero, powiedz mi, na podstawie czego wyciągasz swoje wnioski co? Czy napisałem gdzieś, że popieram pedalstwo czy coś z tych rzeczy, napisałem? Idź się naucz czytać najpierw, a dopiero potem wypowiadaj, bo póki co daleko Ci ... bardzo daleko.
|
|
"Czy zamawialiście już pizzę z dowozem z ..." - z kąd ?, czyżby moderator jakiś się trafił ? ________ Malachit
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |