piątek, 01 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
MIŁOSĆ CZY PRZYJAŹN?

Widzę wielu ludzi chodzących po ulicach za ręke lub obmacujacych sie publicznie!!!!!!!zastanawia mnie jednak czy lepiej z dziewczyną/chłopakiem chodzic czy lepiej żyć w luznej przyjaźni , a może wogóle chodzi tu tylko o sex?napiszcie co o tym myslicie!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: MIŁOSĆ CZY PRZYJAŹN?

Wspaniałe spostrzeżenie! Chyba Cię coś boli.

witam

skoro ludzie okazujący sobie czułość Cię denerwują to po prostu Ci tego brak...

dziwne pytanie zadałeś. jeden woli niezobowiązujący seks od czasu do czasu, drugi stałego partnera przy boku. albo jedno i drugie :) nie wiem jak argumentować takie rzeczy, cięzko mówić o uczuciach, to się po prostu wie

myślę, że jeśli znajdziesz kogoś w kim na prawdę się zakochasz nie będziesz się zadawał takich pytań. życzę Ci tego

pozdr.

Aaaa tragedia!!Oni trzymają się za ręce!!I do tego przytulają i wogóle!!Na stos z nimi!!:P Zastanawiam się o co chodzi z tą luźną przyjaźnią?? ..."a może wogóle chodzi tu tylko o sex?"... Tylko o seks? Czytając temat odrazu nasuneło mi się pytanie ile autor ma lat? Te 87 przy nicku to chyba rocznik, jeśli jesteś starszy to współczuje przyszłej partnerce...aha no i życze powodzenia w poszukiwaniu przyjaźni mężczyzna<->kobieta.

Myślę więc jestem?

kobiety wola stale zwiazki, faceci natomiast jako "zwiazkofoby" wola luzne "przyjaznie". To oczywiscie niedotycczace wszytskich generalizowanie.

zastanawia mnie jednak czy lepiej z dziewczyną/chłopakiem chodzic czy lepiej żyć w luznej przyjaźni , a może wogóle chodzi tu tylko o sex?Czlowieku wiesz co wez sproboj wogole na poczatek tego i tego i sie sam przekonasz. Te twoje pytanie to bez kitu ale zalosne jest.

Milosc pomiedzy mezczyzna a kobieta? Buahahaha dobre. To jest mozliwe pod warunkiem ze ten mezczyzna to gej. Tego kto mysli inaczej nazwalbym naiwnym.

Pres chyba chodzili Ci o przyjazn:) miedzy kobieta a mezczyzna co:)?

Chyba mnie wogole nie zrozumiales, jesli zadajesz takie pytanie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org