środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nie mów "mama", "tata", bo obrazisz geja...

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=9911&wid=8739011&rfbawp=1171961076.024&ticaid=1341b

Komentarz jest chyba zbędny...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nie mów "mama", "tata", bo obrazisz geja...

no i co w tym złego, bo trochę się pogubiłem.
co kraj to obyczaj.

Jestem tolerancyjny nie przeszkadzają mi osoby innej orientacji ale to co służbia zdrowia wymyśla to jest śmieszne. Niedługo i w Polsce się to może pojawić.

Przepraszam, ale dziś chyba nie jest 1 kwietnia?

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

W Polsce nie będzie tolerancji dla ścierwa pedalskiego nie martwcie się ;)

zwykli ludzie nie mogą się do siebie normalnie zwracać bo jakiś pedał się obrazi... to już jest przegięcie

"to już jest przegięcie"

Deliktanie mówiąc, może w ogóle wkrótce będziemy się do siebie wzracać bezosobowo, żeby przypadkiem kogoś nie urazić? Człowiek się stara, chce zrozumieć i być tolerancyjnym wobec ludzi, ale są pewne granice.

wombat - poza tym życzyłbym sobie jeszcze braku tolerancji dla chamstwa!

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

W demokracji też zdarzają się przegięcia. Małżeństwo wg prawa to związek mężczyzny i kobiety więc to nie jest dla jednopłciowców, tak jak karta pływacka też nie jest dla wszystkich i nie mu tu żadnego naruszenia demokracji (mamy dawać karty nie umiejącym pływać?). A co do przydzielenia takim dzieci- to już objaw śmiertelnej choroby, czyli zdychania starej demokracji.

Zbych

chciałbym tylko zauważyć, że ten pomysł to nie gej ani lesbijka wymyślił.
niektórzy powinni zastanowić się co piszą.
w przyszłości możecie mieć problem homoseksualizmu w rodzinie. lepiej zawczasu się do tego przyzwyczaić.

pozdrawiam gorąca.
pracujcie na swoją karmę.

Wiesz Wombat z całego serca ci życzę, żeby kiedyś twój syn ci powiedział: Tato jestem gejem. Też byś go nazywał ścierwem? Albo córkę, która by ci oświadczyła, że jest lesbijką? A może byś odrazu powiesił na żyrandolu? Brak słów...

przez dawanie takich praw to właśnie za kilkadziesiąt lat normalne małżeństwa (on i ona ) będą mniejszością, a dzieci będą miały właśnie wypaczone pojęcie o normalnym małżeństwie przez zboczeńców

niech sobie robią co chcą homosy ale adoptowanie przez nich dzieci jest chore. Ciekawe jak one będą się czuły w momencie kiedy sobie uświadomią kim są jego rodzice.
Rówieśnicy w szkole również nie dadzą spokoju. Takie dziecko stanie się źródłem naśmiewiska. I nie sądzę że dzieci w szkole okażą się być tolerancyjni.

ale co sie przypierdalacie do Wombata, chyba bardziej zdrowe jest tolerowanie takich wypowiedzi niz tolerowanie dwuch facetow łupiącyhc sie w dupala, dla mnei to chore, to trzeba leczyc i sie z tym nie pokazywac na ulicy, **** w dupe pedalom!!!

marta50 popieram.
No ale z tym mama tata przegieli.

marta50 właśnie trzeba to tępić ,żeby mój syn mi tego nigdy nie powiedział i nie myślał ,że jest to normalne . Nie zmienię nigdy swojego stosunku do ścierwa. Oni powinni się z tym kryć , i się z tego wstydzić ,że są ostro zjebani a nie pokazywać to społeczeństwu a co gorsza domagać się szacunku i akceptacji .

marta50 i takie życzenia sercowe to zachowaj dla siebie bo są nie na miejscu .

akceptacja akceptacją, ale z tym "mama" "tata" to znaczna przesada.

Wombat a skąd biorą się homoseksualisci? Myslisz, ze można kogos wychowac na geja albo na lesbijke??? Homoseksualisci biorą się z normalnych rodzin! Tego nie mozna sie nauczyc. No brawo do własnego syna mówiłbys "scierwo" ???? Albo do córki? Nie wiem czemu zakładasz, ze ciebie to nigdy nie spotka.

marta50 w kraju gdzie ok 97 % społeczeństwa to katolicy, trudno jest ludziom uświadomić takie kwestie.

Niestety ktoś tam , te 3% to ścierwo i jest dobrze . Takich trzeba dyskryminować aż do śmierci . Jak będę swoim dzieciom wpajał ,że to jest największy wstyd na świecie i takich ludzi powinno się wytłuc gazem to przynajmniej nigdy mi się do tego nie przyznają .

0 Tolerancji

Bóg Honor i Ojczyzna

Naprawdę nie chciałbym dożyć czasów w których dojdzie do takiego przegięcia...
Homoseksualiści będą postulować, by całkowicie zakazać słowa "mama" bo ono obraża ich inność.
Wyobraźcie sobie, że już teraz w niektórych krajach mocno tolerancyjnych, każdy gej może oskarżyć, że jesteś chory na homofobię, tylko dlatego, że za długo na niego patrzyłeś, albo, że skrzywiłeś się na jego widok.

Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży

A co powiecie na homoseksualizm "nabyty/wymuszony" w więzieniach i środowiskach zamkniętych? C Skłaniam się do tego, ze homoseksualizmu można się jednak "wyuczyć" (choć "oni" uporczywie twierdzą, że nie. Głowę bym dał, że "para takich" ZAWSZE wzięłaby na wychowanie TYLKO SWOJĄ PŁEĆ, a nigdy przeciwną. I niech mi nikt nie wmawia, że takie dziecko wychowałoby sie normalnie. Chciałoby sie wołać o przykłady, ale to za duże ryzyko zmarnowania dzieciaka. I na nic tu argumenty "onych" , że i normalne rodziny są też patologiczne bo są i takie, ale to mniejszość jednak. W przypadku homoseksualistów - to byłaby 100% reguła bo "oni" nigdy rodziną nie będą, a co najwyżej parą 'kochanków" czy przyjaciół i to jest wtedy tylko ich sprawa (dopuki nie wyjdą na paradę). Daleki jestem od potępiania, ale nich to zostanie ich sprawą prywatną - nie na ulicach i paradach. Mogę tolerować ich "inność", ale nie muszę wszystkich kochać i na wszystki przegięcia demokracji się zgadzać.

Zbych

http://www.miejski.pl/slowo.php?a=Gej

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org