Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DO LUDZI ZNAJĄCYCH ŁOMŻĘ JAK WŁASNĄ KIESZEŃ |
Mam pytanie. Gdzie w łomży jest sklep modelarski albo mający duży asortyment w tym kierunku? (prosze o adres) Z góry dziękuje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DO LUDZI ZNAJĄCYCH ŁOMŻĘ JAK WŁASNĄ KIESZEŃ |
Coś tak się rozszalał z tym modelarstwem? To zapytanie wcześniej już wrzuciłeś.Nie zaśmiecaj forum!!!!
|
|
okipoki a może interesujesz się rakietą pionowego startu na dopalacze na paliwo stałe. rakieta leci 300m w górę i potem swobodnie opada na spadochronie. mam taką do złożenia. jeszcze zafoliowaną przywiezioną z USA.
|
|
neoplus.adsl.tpnet.pl) za ile ja opchniesz? sayra
|
|
No właśnie, powiedz ile :) Pozdrawiam
|
|
W łomzy chyba juz nigdzie nie kupisz nic z modelarstwem zwiazanego ale mam mysl.W aptece gumki recepturki,w meblowym wikol,skalpel tez w aptece,Modele z kartonu w kiosku,hmm,karton do szkieletow w papierniczym.Lakier bezbarwny w sklepach ze sprayami.Hee i to wszystko.Sproboj tez w bylej Skladnicy Harcerskiej moze cos Zalega im na Spozywczych magazynach bo taki sklep teraz tam jest. TeRmOz
|
|
Witam Typowego sklepu modelarskiego dawno juz nie ma. Pojedyncze modele znajdziesz moze w Smyku-Kajtku, ew. w jakims innym sklepie z zabawkami. Natomiast nie masz co liczyc ze znajdziesz tam jakas porzadna farbe, moze jakies pojedyncze olejne Humbrole. Jak potrzebuje czegos porzadnego, akrylowych Citadeli, czy tez akcesoriow, jade do Bialego albo Olsztyna. Niestety, malo to popularne i kosztowne hobby. klaniam sie nisko Krzysztof "Indar" Babinski ChZŁ
|
|
Ja modele, farbki i pędzelki jeszcze niedawno (z rok temu) kupowałem w "Prymusie" na Długiej. Teraz, jak mają duży nowy sklep, to powinni mieć tego więcej. Chyba, że zrezygnowali całkiem.
|
|
Najlepsze modele można spotkać nie w sklepie, ale w pierwszym lepszym URZĘDZIE.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |