sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pogrzeb Niemena

Był taki pomysł Marka Niedźwiedzkiego, żeby dziś po godz.13., kiedy zaczynał się pogrzeb Niemena, wszystkie polskie stacje radiowe puściły jako pierwszy utwór po dzienniku "Dziwny jest ten świat". Przeleciałem zakodowane stacje w moim odbiorniku. Piosenka Niemena była i w ogólnopolskich- "Trójka", RMF, "Zetka" i w regionalnym "Radio Białystok" i w lokalnym- "BAB"...
A w Radiu "Plus Minus Łomża"???? ...Łagodne przeboje oczywiście....
W wersji francusko-, a potem anglojęzycznej...
Tak trudno było o nagranie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pogrzeb Niemena

pomyliłeś, właśnie radio łomża grało o 13:00 „dziwny jest ten świat”, a inne lokalne w tym czasie podawały wydarzenia z łomży, zapytaj łomżyniaków

A tak swoja droga, to dlaczego na stronie www.radioplus.pl nie ma informacji o lomzynskim radiu?

http://www.radioplus.pl/?id=2052&location=f&msg=1&PHPSESSID=e0cff87c65359c0c690088b69b5ca169

Sorry 'krasnoludek', ale nie wpadłem na pomysł, żeby jakieś radio nie nadawało o równej godzinie informacji i nie słuchałem równo o 13. ...
A kiedyś nadaje?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org