Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pogrzeb Niemena |
Był taki pomysł Marka Niedźwiedzkiego, żeby dziś po godz.13., kiedy zaczynał się pogrzeb Niemena, wszystkie polskie stacje radiowe puściły jako pierwszy utwór po dzienniku "Dziwny jest ten świat". Przeleciałem zakodowane stacje w moim odbiorniku. Piosenka Niemena była i w ogólnopolskich- "Trójka", RMF, "Zetka" i w regionalnym "Radio Białystok" i w lokalnym- "BAB"... A w Radiu "Plus Minus Łomża"???? ...Łagodne przeboje oczywiście.... W wersji francusko-, a potem anglojęzycznej... Tak trudno było o nagranie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pogrzeb Niemena |
pomyliłeś, właśnie radio łomża grało o 13:00 „dziwny jest ten świat”, a inne lokalne w tym czasie podawały wydarzenia z łomży, zapytaj łomżyniaków
|
|
A tak swoja droga, to dlaczego na stronie www.radioplus.pl nie ma informacji o lomzynskim radiu? http://www.radioplus.pl/?id=2052&location=f&msg=1&PHPSESSID=e0cff87c65359c0c690088b69b5ca169
|
|
Sorry 'krasnoludek', ale nie wpadłem na pomysł, żeby jakieś radio nie nadawało o równej godzinie informacji i nie słuchałem równo o 13. ... A kiedyś nadaje?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |