Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szkoły średnie. |
Co sądzicie o łomżyńskich ogólniakach? Który według was i dlaczego jest najlepszy? play
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szkoły średnie. |
drugi.nie za bardzo stresujący a jednocześnie można się czegoś nauczyć.
|
|
a mechaniak i tak jest najlepszy...
|
|
Pierwszy byl... i jest Pierwszy :> R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
nie wiem czy zauwazyliście w pytaniu Kamila słowo 'dlaczego' :)
|
|
III LO. Pozdrawiam
|
|
Najlepszy - to znaczy jaki i w czym? Co to za ocena bez kryteriów? Zbych
|
|
Nie tak dawno ten temat był dyskutowany: http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=5042&t=5042
|
|
Społeczne ble :P Dla Facetow polecam II i III (fajne dziewczyny) z kolei IV i V dziewczyny fajne ale wiekszosc to bezmuzgi. Pozatym pierwsze to meczarnia jesli chodzi o wiekszosc ludzi.
|
|
Ekonom jest najlepszy, miła atmosfera, nie za dużo nauki i co najważniejsze nauczyciele są na medal. Polecam EKonom nie będziesz żałował. Pozdrawiam nara MARCIN
|
|
było mi do śmiechu kiedy czytałem powyższe komentarze. pierwszy to męczarnia ?? dla bezmózgów tak ale jeśli ktoś coś łapie to nawet nieprzykłądając się można mieć dobre oceny a co do reszty to wole sie nie wypowiadać 3773455
|
|
Hey cydd , jesteś bardzo zdolny , pewnie już doktorat robisz.
|
|
na Jatkowej chyba :D
|
|
według mnie najbardziej "złoty środek" zachowuje 2LO, ponieważ jest to szkoła, która nie "ciśnie" tylko na naukę, ale także daje możliwość rozwija takich zainteresowań jak sport czy taniec. W szkole znajdują się różne sekcje sportowe, które odnoszą duże sukcesy, nawet na arenie państwowej. Odbywają się zajęcia tańca towarzyskiego, a nawet zajęcia "Capoeiry". Poza tym, myśle, że do 2LO w większośći trafia dobra młodzież. Jednak wiadomo, w każdej znajdą się osoby obniżające "poziom". Według mnie, to nawet 2LO może konkurować z 1LO. Poziom mają wysoki, jedynie co przemawia na korzyść "jedynki" to to, że później jest bardziej znana i łatwiej ejst sie dostac na uczelnie państowowe!!! To jest moje zdanie. A na koniec, poprost odwiedzcie stronę 2LO: http://2lolomza.propl.com _andre_
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |