niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
americas army 2.8

witam wszystkich odwiedzających, słyszeliście o grze americas army?jeżeli jesteście zainteresowani, to piszcie, chcę zrobić rozeznanie ile ewentualnie osób byłoby zainteresowanych i po zebraniu odpowiedniej liczby rekrutów ;) będę się starał o zorganizowanie serwera publicznego, z pełnymi prawami oficjalności,piszcie i pytajcie

jestem mieszkańcem pięknego łomżewa

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: americas army 2.8

Mosses_Ghandi a masz tą gre bo jestem zainteresowany??

co to za gra o co w niej chodzi>

wpisz w google " americas army" i wyskoczy polski serwis o tej grze i wszystko se przeczytasz

Dajcie jakiś link żeby można było ją ściągnąć.

gra jest darmowa, niestety troszkę wymagająca, zarówno od gracza, jak i od kompa. ogólnie rzecz biorąc, jest to "symulator pola walki" z nastawieniem na działanie zespołowe. wpiszcie w goglach "americas army" na .com jest oficjalna strona, gdzie trzeba się zarejestrować, jest to wszystko za darmo, tam też można pobrać grę, niestety waży ona około 2,5 giga :( , ale wszystko da się zrobić,na pl jest polskojęzyczna strona, dzięki której można się sporo dowiedzieć. Podstawową zaletą jest realizm rozgrywki, fajna grafa(o ile sprzęt na to pozwala ;) ), małe pingi i praktycznie brak cziterów.

wpisz w americasarmy.pl i tam do download

no wpisywałem i wchodziłem do download i ściągnąc się nie da.Zarejestruje się i sprubuje jeszcze raz.

ja jestem zainteresowany, wlasnie sciagam gre

Ja mam ta gre i żeby grac w necie trzeba przejsc trening,niestety po przejsciu misji treningu nie moge jej zapisać bo wyskakuje bład w polaczeniu z internetem ;/

http://www.americasarmy.com/

Gra polecana jest dla inteligentnych graczy i nie jest to typowa strzelanka, ja również polecam grę i się mogę dołączyć.

Chcąc w pełni grać w grę należy przejść trening sprzętu (strzelanie itp) oraz trening typowo teoretyczny gdzie gość Ci tłumaczy teorię a potem zdajesz z tego PRAWDZIWY egzamin.

No ja już jakiś czas gram :)
Polecam i oczywiście piszę się na nasz "łomżyński" serwer :)

Pozdrawiam.

do diaska nie moge sciagnac tej gry. ma ja ktos moze na plytce ??
wdzieczny byl bym :)

w razie problemów z downloadem, bądź co bądź to 2,5giga, mogę wrzucić na płytlkę, ale to już na mejla piszcie i się dogadamy, zachęcam do gry, jest inna niż wszystkie pozostałe strzelanki i straszliwie wciąga, ja odstawiłem csa ;)

mieczkoś997, jaki dokładnie komunikat Ci podaje w tym błędzie, zawsze możesz na forum na polskiej stronie popatrzeć, może znajdziesz rozwiązanie

Mosses_Ghandi podaj meila

mosses.ghandi@gmail.com

gra fajna. gram od dawna. szkoda tylko ze wersja dla Linuksa stanęła na 2.5

JA SIE PISZE WIEC DO PRACY KOMPANIE HEHEHEHEHEHEH

...BEDZIE LEPIEJ NA KONCU

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org