Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Internet Vectra |
Chciałem się dowiedzieć jak u innych korzystających z internetu Vectry w niedzielę i poniedziałek (4-5.02.2007) łącze pracowało. U mnie tragicznie czasy dostępu jak niżej. Statystyka badania dla 10.20.0.1: Pakiety: Wysłane = 27, Odebrane = 20, Utracone = 7 (25% utraconych), Szacunkowy czas błądzenia pakietów w millisekundach: Minimum = 516ms, Maksimum = 1438ms, Średnia = 696ms
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Internet Vectra |
Tylko nie zapomnij zapłacić abonamentu. Nie ważna jest jakość, ważne są pieniądze dla VECTRY. ściemka wszystkim
|
|
he dziwne ja mam włączonego neta cały czas i jakoś lata dobrze jak powino.
|
|
kup sobie Neostrade albo jakiegoś DSL i zapomnisz co to problemy z internetem :)
|
|
vectra jest tragiczna ciągle zanika sygnał a obsługa jaka fachowa samouki pani ktura przyszła do mnie założyć modem powiedziała że niewie jak podłączyć bo niemam kartu sieciowej a wystarczyło tylko podłączyć przez USB ale pani samouk już tego nie umiała obsługa tragiczna niepolecam
|
|
tomek he hehe masz racje ta baba nie zna się na montowaniu ustała i się tylko zaczęła wypytywać czemu mam taki długi kabel i czemu mam rozgałęźnik na 3 wyjścia a podłączyć nie potrafiła bo nie znalazła gniazda multimedialnego no poważnie bardzo trudne sam podłączyłem jak powinno być to ustała zruszyła ramionami ehh=/ ale internet chodzi normalnie
|
|
Jeśli możesz sprawnie korzystać ze skype korzystając z wideokonferencji - masz dobry internet. Wymyśliłem taki wyznacznik :D
|
|
wlasnie sie pozbylem internetu z vectry i przezucilem sie na najwyzszy pakiet IST(kosztuje tyle samo co najmniejszy w vectrze) i szczeze powiem ze przez caly ten czas vectra chodzila załosnie. jakby chciala a nie mogla. a jeszcze miesiac przed zakonczeniem umowy chamy cos zrobili ze ze stronek sie sciagalo wszystko 3-4kb/s ;/
|
|
dzięki bogu kończy mi sie umowa jaką firmę polecacie za jakieś 50 zł na ul .Bema
|
|
tomek no to mieszkasz obok mnie polecam u nas INTROLAN u mnie w bloku mają kilka osób z introlanu nie obiecuje że jakieś rewelacyjny super szybki internet sąsiad ma już 2 lata i mówi że są lepsze i gorsze dni ale mają własnego DC++ Osiedlowego i jak mi się zakończy umowa w vectrze przechodzę na introlan
|
|
No ja mam introlan, wczesniej czasami mial faze na wieszanie ale teraz dziala wszystko jak nalezy no i oczywiscie najwiekszy atut - DC++ :D
|
|
jak masz mozliwosc polecam IST
|
|
Na Bema za 50zl propnuje firme netster za 54zl maja 1 Mega
|