niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ZSTiO nr 4

W tym roku kończe gimnazjum i chciałbym usłyszeć opinie na temat tej szkoły!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ZSTiO nr 4

hej;)
Ja skonczylam ta szkole 2 lata temu dokladnie (IV LO) i polecam, nie zaluje, dostalam sie na kierunek, ktory mi odpowiadal i dobrze mi idzie. Wszystko zalezy od Ciebie, weisz profil ksztalcenia jest wszedzie taki sam, tzn w kazdym liceum, a to jak ci ebdzie szlo zalezy od ciebie...nie mysl tlyko ze jest tam latwo, bo wiekszosc tak mysli, jesli trafisz na ta kadre co ja to naparwde sie duzo nauczysz :)

;)

ja tez skonczyłem tą skołe, bardzo dobrze przygotowana kadra, nauczyciele pomagają rozwijać wiedzę i zazwyczaj indywidualnie podchodza do każdego ucznia.
Jak sie postarasz to i nawet bedziesz mogł przypakowac na siłce, chociaż skromna ale na poczatek da radę.
Ogólnie jeśli bedziesz miły dla całego personelu w szkole to i oni tym samym Ci się odpłacą
Najwięcej zależy od Ciebie, jeśli ty nie bedziesz sie starał w nauce to i nauczyciele Ci nie pomoga, a nie jest tam łatwo tak jak powiedziała kakulinka :). Część nauczycieli jest wykładowcami na uczelniach wyższych
Jak najbardziej polecam "budowlankę" kakulinke pozdrawiam :)

kakuliniec twoja wychowawczyni Krzewska?

jednym slowem to ********* szkola.

Jakie kierunki tam są???

skinek a ty jestes tym gej skins ?
siedzisz w rajchu to siedz dalej.

no nie wiem, no nie wiem! same pochlebne opinie słysze o budowlance. skończyłem ją prawie 10 lat temu i po za Panią Łępicką K to brakowało tam wtedy kompetętnych nauczycieli ( oczywiście z tych którzy mnie uczyli ) Choć najgorzej nie było i jest się czym na świadectwie maturajnym pochwalić. Czy uczy tam jeszcze Gumiś?

mój świat - moja muzyka

beznadziejna szkola!! nadaje sie na drzwi do lau! moze i nauczyciele fajni ale patrzac na uczniow a raczej uczennice zwlaszcza z klas 1 to =/ same k*r*y i nic wiecej pzdr:)

niuniusia18 a co coś ci zrobiły te k*r*y ?? :D

nic nie zorbily! duzo o nich slyszlalam a pare niestety znam =/

no w budowlance dziewczyny no są troche ... ale jedna jest spoko.

A co sądzicie o Mechaniaku ?? Jako Liceum i Zawodówka Co lepsze ?? Teraz nawet zawodówka jest dobra;p

Bartes- a czemu pytasz? Jestes jeszcze w gimnazjum?

No pytam bo sąsiad wybiera się do Mechaniaka na zawodówke i chyba Elektryk i się pytam w jego imieniu ;)

aha...
sąsiad ;)

a może sąsiadka ;-)?

niuniusia18 jest pewnie z ZDZ i krytykuje dziewczyny z budowlanki bo robią jej konkurencje

Bartes Mechaniaka nie polecam, a zwłaszcza technikum i zawodówki. W liceum jest ok. Uczyłam się tam i ta szkoła może porządnie człowiekowi psychikę zrujnować... W Budowlance nauczyciele są naprawdę fajni, ale co do dziewczyn to się zgadzam. Oczywiście nie wszystkie są takie, ale niektóre to biją inne o głowę. Jak mój brat się tam uczył, to często do niego przychodziłam. Większość dziewczyn miła nie była...

Sprzedam akwarium, sprzęt akw.
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka
Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków:
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org