Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
solarium |
najlepsze solarium w Łomży...?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: solarium |
Czy najlepsze? Czy ja wiem... A o jakim piszesz? -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
na 3 maja
|
|
ogolnie chcialem sie dowiedziec jakie jest najlepsze w lomzy bo z tego co slyszalem ma dobre jakis gosc na dmowskiego i na bema.Powiem w skrocie chce otworzyc nowe solarium i chce podpatrzec co i jak tu maja w Łomży.....
|
|
Odradzam, Łomżyński rynek jest już nasycony, więc moim skromnym zdaniem nie sensu otwierać kolejnego przedsiębiorstw o tym charakterze :-)
|
|
dzięki za zdanie, w niedziele będę w Łomży wiec zalecę na 3-Maja no i poszukam tych ulic Bema i Dmowskiego żeby zobaczyć co ten łepek ma u siebie...
|
|
Ja lubię solarium na ul. Kazańskiej 10 ;o) Jest bardzo miło i czyściutko :o)
|
|
Widze ze zdań jest kilka wiec napiszcie jakie solarium w Łomży jest dobre warte zainteresowania...
|
|
Solarium w Łomży = chodowla grzyba - nie pieczarek, a pod pachami i na stopach. ściemka wszystkim
|
|
@Złomek@ ktos Ci chyba odradza bo boji sie konkurencji!!! Ja słyszałam o spoko solarium na małacha.
|
|
eliza__25 a może ten ktoś nie działa w żadnym interesie ? Może ten ktoś chce udzielić dobrej rady bezinteresownie ? Może ten ktoś ma obiektywne myślenie i twierdzi że to nie ma sensu? ( to tak jak otworzyć kolejny sklep spożywczy w sąsiedztwie drugie ) Może lepiej zapytać się większego grona mieszkańców co twierdzą na ten temat ? Może lepiej nie doszukiwać się układów i spisków w wypowiedziach ludzi dobrze radzących ?
|
|
eliza_25 każdy ma prawo się wypowiedzieć i ten Ktoś Tam właśnie tak robi...mówisz "małacha" a co to jest i gdzie....pozdrawiam
|
|
jest to ulica Małachowskiego...
|
|
na bema sudansun, na krotkiej i ks janusza sahara
|
|
niuniusia18 a jakie masz zdanie o tych co wymieniłaś...??
|
|
Moim zdaniem bardzo ważna jest estetyka i miła obsługa, bez tego nawet najlepsze lampy i promocje nic nie dadzą ;o)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |