Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dobry dentysta w Łomży ? |
Wybieram się do dentysty. Do pana Poznalskiego, który ma gabinet na rondzie obok telepunktu. Macie jakieś opinie ? A może swoich innych sprawdzonych stomatologów ? ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dobry dentysta w Łomży ? |
były już takie tematy: http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=86775&t=86748#reply_86775 http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=17541&t=17487#reply_17541 http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=10212&t=10212 jak zakładasz temat to poszukaj w dotychczasowych tematach czy już go nie było ;]
|
|
Na forum istnieje takie coś jak Spis tematów.
|
|
A co to jest...?
|
|
Moim zdaniem jeśli choć raz poczujesz dyskomfort w różnej postaci (np. ból czy suche usta) zmieniaj dentystę i uciekaj jak najdalej - nie pozwól się męczyć. Żyjemy w zacofaniu jeśli chodzi o jakość leczenia (zwłaszcza u mniej popularnych lekarzy). Osobiście polecam gabinet na Dwornej koło biedronki - czekasz ok miesiąca w kolejce ale wiesz, że lekarz podejdzie profesjonalnie do sprawy i nie będzie przy Tobie dziadował. Dodatkowo olej dentystę jeśli: - wkłada Ci do buzi ręce bez rękawiczek - nie ma odsysaka śliny - czujesz ból - masz suche usta podczas zabiegu - wkłada Ci dużo waty czy czegoś podobnego do buzi Strzeżcie się gabinetu na Piłsudskiego niedaleko 4 pór...
|
|
18 lat lecze zeby u pani Joli Myszynskiej-Sarnackiej (gabinet na ul. Ksiecia Janusza II w bloku na dolewsrod innych lokali). Wszyscy, ktorym ja polecilam byli bardzo zadowoleni i od tej pory nie szukali innego specjalisty. Fachowo, solidnie, klasycznie i bardzo sympatycznie. Uwielbiam chodzic do dentysty. polecam i pozdrawiam koszmitka
|
|
unikaj gabinetu na szosie zambrowskiej, zero profensjonalizmu, duży ból nawet jak placisz im kupe kasy to itak zchrzania robote. w polowei leczenia musialem sie przeniesc do innego dentysty bo w 1 miesiac zrobila mi polowe leczenie kanałowego drugi dentysta musial wszystko od nowa zrobic i zaplacilem za wszystko polowe tego co u tamtego zlego dentysty
|
|
Ja polecam gabinet Pani Dr.Podolak na ulicy Ks.Anny. RUMCAJS
|
|
a ja polecam pania doktor Annę Minko, na ul ksieznej Anny. niedawno byłam , po 10 latach u Pani Ani, z wielkim strachem, bardzo sie bałam, bo ostatnie moje spotkanie z dentysta bardzo zle spominam, zemdlałam na fotelu, ale teraz po takim okresie bałam sie potwornie , dzieki Pani Ani mam dziś zdrowe zeby , wszystko odbyło sie bez bólu!, a szczeże miała co robić u mnie. polecam goraco!.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |