Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szrot |
Witam Proszę o namiery na szrot samochodowy w Łomży lub okolicach. Dokładnie chodzi mi o części do samochodu Skoda Fabia. Piozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szrot |
na szrotach mają złodziejskie ceny poszukaj sobie części na allegro dużo taniej
|
|
a może wie ktoś gdzie można dostac skrzynie do Alfy 75 2.4td?Szukałem na allegro i na szrotach w Łomzy i nic.......
|
|
Tak tylko u mnie prawdopodobnie padła pompa wspomagania ale zaden mechanik z łomzy nie potrafi tego stwierdzić na 100% (równiez w serwisie Skody). Gdy kupie na allegro i okaże się ze wspomaganie nie bedzie nadal dziłać to bede pare stówek do tyłu. Kupujac na szrocie w Łomzy moze udałoby mi sie dogadać ze w przypadku nie działania ich pompy mógłbym ja zwrócić.
|
|
to dziwnie cię potraktowali w serwisie! ale weż pod uwagę że kupując na szrocie też nie masz pewności zę część którą kupisz będzie sprawna bo przeważnie wszystko leży na jednej stercie często pod chmurką na twoin miejscu pojechałbym jeszcze raz do serwisu i powiedział żeby wstawili nową pompe a jak to nic nie da to muszą ja przyjąc spowrotem, nie daj się im zbyć byle czym bo w serwisach często lubią walić w hu** pozdro
|
|
Jedz do Ełku,przy wjezdzie do miasta jest duzy szrot,a najlepiej zebyś zdobył tam telefon.
|
|
Zasada taka na szrotach, biorą więcej za części niż za nówki w sklepie. Mozna się sparzyć. ściemka wszystkim
|
|
Oszalales, czesci do fabii na lomzynskich szrotach? Do poloneza, kadetta to owszem ale nie do fabii. Wogole podejrzewam, ze ciezka to sprawa moz byc. Sprawdz w Nowej Wsi Ełckiej, namiary znajdziesz w necie.
|
|
no ale jak on chce tylko sprawdzić bo nie jest pewien czy to na 100 % pompa to chyba nie opłaca się walić do Ełku po część a później ją odwozić co do allegro jak kupisz i się okaże że niepotrzebna to zawsze możesz ją tam sprzedać spowrotem ;)
|
|
teoretycznie tak ale to nie jest zbyt chodliwy towar. Lepiej by było jakby sie udało gdzies w poblizy łomzy znaleść taka pompe.
|
|
przejedź się do ostrołęki ja w łomży nie mogłem dostać alternatora do galanta a tam bez problemu,na wylocie do warszawy jest jeden szrot a drugi za samą ostrołęką po tej samej trasie
|
|
Radzę tobie kupić auto giełdę i poszukać ogłoszeń z częściami na allegro wszystkiego nie dostaniesz z prostego powodu to co przechodzi przez allegro może być sprawdzone przez urząd skarbowy( czy części pochodzą z auta które zostało do kraju sprowadzone legalnie ) W Łomży odnośnie części używanych jest dno, jeżeli chodzi o ceny i części! Bardzo dużo części do różnych aut posiadają goście z SIEDLEC prawdziwe zagłębie używanych części! Najczęściej pochodzą z aut ściąganych z ANGLI
|
|
Jeśli chodzi o wypowiedz na temat tego że żaden mechanik nie potrafi stwierdzic co jest zepsute w Twoim aucie to moim zdaniem trzeba najpierw przeprowadzic tak jak u lekarza dokładne badania - w Twoim przypadku tarzeba wjechać na wrsztat autem ( co oczywiście kosztuje ) żeby mechanik mógł rozebrać auto i sprawdzić co napewno jest zepsute. Mogę się założyć że Ty pytałeś tylko co może się dziać z Twoim autem więc każdy z mechaników nie odpowiedził ci na 100% bo na oko to nikt nie jest w stanie tego zrobić, a oczywiście na warsztat nie wjecchałeś bo to kosztowne. Więc nie szukaj dziury w całym i poświęć te kilka groszy i wjedz na warsztat, a dopiero wtedy miej pretensje. A jak nie, to próbuj kupować pokolei części na szrotach i wkładaj je może uda ci się trafić na odpowiednią za którymś razem.To napewno będzie tańsza opcja..........heheh? KAŻDY zenek mA bębenek....
|
|
a może ktoś wie gdzie mogę dostać przepływomierz powietrza do forda scorpio 2.0 z roku 1988-1994 o numerach 85gb-12b529-ba tel. 668158793
|
|
części do starych samochodów znajdziesz na www.eSzrot.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |