Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dobry fryzjer w Łomży |
Hej! Chciałabym sie wybrac do fryzjera tylko nie wiem gdzie isc. Czy mogłby mi ktos polecic dobrego fryzjera w Lomży?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dobry fryzjer w Łomży |
totalna wiocha
|
|
Bardzo polecam Panią Agnieszkę Glinojecką z salonu fryzjersko-kosmetycznego na Alei Legionów 103 A - w domku niedaleko CTO. Według mnie jest to bardzo dobra fryzjerka. Chodzę tylko do niej. Nie polecam z tego salonu innych Pań, ponieważ one się zbytnio nie znają na tym co robią... Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
fiore ja cie na łyso moge ogolić :D
|
|
Salon Beaty Lemańskiej na Mickiewicza na przeciwko szkoły nr 7 Pani Beatka świetnie doradzi fryzurke i kolor włosów, super wystylizuje. Pani Dorotka i Lidka, które tam pracują również świetnie ścinają i malują. Pani Dorota robi przepiękne koki na różne uroczystości jak znalazł ;)
|
|
ja polecam pana Mariana na rogu legionów i kopernika świetnie syrzyze i czesze i wspaniale goli kark
|
|
A ja polecam pana Mariana na Ul.Kopernika. Ma ceny bardzo umiarkowane. RUMCAJS
|
|
Polecam Panią Ulę Kurpiewską (teraz chyba Brzózka). Ma zakład przy hotelu Polonez szyszunia
|
|
:) Kiedys tez szukałam dobrego fryzjera i tez weszłam na te forum niby wszyscy zachwalali jakies fryzjerki skorzystałam z usług niby najlepszej ale teraz wiem ze to sciema heh a ludzie ktorzy tym sie sugeruja sa bardzo naiwni tak jak ja kiedys byłam :)
|
|
Może i niektórzy ściemniają np. wykorzystują forum do reklamy własnej lub oczerniania innych, ale są też ludzie którzy szczerze chcą doradzić jeśli ktoś prosi o radę. Od lat korzystam z usług fryzjerów którzy obecnie pracują w zakładzie na ul. Wyszyńskiego (przesympatyczne Panie - Marta i Ania oraz Pan Adam :-))) Miła atmosfera, staranna robota, zawsze na czasie trafne rady, bardzo indywidualne podejście do klienta. Naprawdę polecam, i zapewniam, że nie pracuję w tym zakładzie :-) jestem tylko zadowoloną klientką :-).
|
|
ja polecam studio oliwia na alei piłsudskiego obok alkocholi świata , fryzjerki tam sa świetne, jestem zadowoloną klientka pozdrawiam
|
|
Osobiście polecam Panią Agatę K. i Adama z Wyszyńskiego pomiziają po włosach i 120 w kielni mniej :))))))))))))))))))))))
|
|
Ja polecam panią Agnieszkę Glinojecką, przy ulicy Al.Legionów. Jest w tym naprawdę dobra, zawsze doskonale doradzi i wykona fryzurkę jak tylko chcesz. Mam do niej pełne zaufanie i wiem, że wiele osób tez by ją poleciło. Pozdrawiam pa ;)
|
|
Ja polecam p.Magdę z Mazowieckej.Bardzo dobrze maluje,doradzi i nie jest droga.
|
|
ja rowniez polecam Pania Beatke Lemańska naprawde warta polecenia Igusia
|
|
Witam! Całe szczęście, że nikt nie poleca MODUS-a....masakra!!!!!Tak mi polecali znajomi i zamówiłam na wesele 6 wizyt!!!!!MASAKRA, wszyscy załamani, włosy na weselu sie rozpadły, a cena?Za upięcie miało być do 80 zł( zdługich włosów)a kazali mi zapłacić 100!!!!!!!!bO ZA BARDZO MARUDZIŁAM.....a dlaczego marudziłam?-bo robią wszytsko na jedno kopyto jak upięcie to kok i tyle można u nich zrobić........tak bardzo żałuję, że tam poszłam....a był to dla mnie taki wyjątkowy dzień!!! W Łomży powinien ktoś otworzyć salon fryzjerski na zasadach franczyzny(są wtedy regularne szkolenia dla pracowników co daje im niesamowite doświadczenie i możliwości) a nie solarium (gdzies na forum czytałam)żeby można było w tej naszej dziurze ze spokojem poddać się pod ręce fryzjera :)
|
|
TEZ POLECAM PANIA AGNIESZKę GLINOJECKą ZNA SIE NA TYM CO ROBI
|
|
Ula Brzóska:) hotel POLONEZ!!! Pozdrawiam, zadowolona klientka:)
|
|
A mi kiedys pan Adam spalił włosy .....to był mój wielki dramat ...i zapłaciłam za to ogromne pieniadze.niestety juz nie zaufam
|
|
Polecam salon Fryzjerski na Polnej, niedaleko Sądu Rejonowego.
|
|
Więcej salonów do przejrzenia i to z możliwością rejestracji na różne zabiegi beauty & hair znajdziesz przez aplikację Moment.pl Możesz ją pobrać tu https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.moment.mobile&hl=pl
|
|
Wiele znanych mi pań i panów uważa że najlepszym i cenowo bardzo umiarkowanym o wiele niższym niż w Łomży jest Z. Majkrzak w Kolnie. Przez lata pracował w warszawskim Marjocie a teraz z żoną czynią podobno rewelacje z włosami pań i panów w swym zakładzie. Uzgodnić wizytę można pod tel. 86 474 01 44.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |