Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pijany sprzedawca w kiosku RUCH-u potrącił pieszego |
Temat założony w wyniku sugestii jednego z forumowiczów. Wypowiadajcie się.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pijany sprzedawca w kiosku RUCH-u potrącił pieszego |
Nie kupię wiecej nic w kiosku!! Je..ać wszystkich sprzedawców !!!! HWDS =)
|
|
Do pudła z pijakiem i zabrać prawko dożywotnio _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
Pijany sprzedawca w kiosku RUCH-u potrącił pieszego a co ten pieszy robil w kiosku?? ____ ^_^
|
|
|
Chodzi zapewne o to ze zawód jaki wykonywał to sprzedawca... =) Jest sprzedawcą w kiosku i jechał se po pracy samochodem pod wpływem alkoholu i potrącił pieszego... Hmm ciekawy temat do rozważan ;)
|
|
mieczkos sie czytac naucz :D pijany sprzedawca W kiosku ruchu potracil pieszego. po 1 do kiosku nie da sie wejsc :P po 2 pewnie go z bara pociagnal :D
|
|
a co on tym kioskiem po ulicy jeździł? tak z tematu wynika.
|
|
Wstrząsające!
|
|
pewnie bylo tak ślisko ze kiosk zjechał z cegiełek i akurat pieszy szedł i go potrącił a w kiosku bylo piwo w szklanej butelce i sie zbiło , spadło i sie zbiło . A później unosił sie zapach tego piwa ze niby sprzedawca był naj....bany ;)
|
|
Też mi tak się skojarzyło... :D ...
|
|
"po 1 do kiosku nie da sie wejsc" jestes tego powien? nieopodal mojego bloku jest kiosk do którego sie wchodzi...
|
|
no to witam w klubie, dom wariatów ściemka wszystkim
|
|
Hehehehe zapytajmy może autora tematu o co mu chodziło =))
|
|
Nie jestem za bardzo w temacie, więc się nie wypowiadam. :) Ty wyjaśnij, to w końcu cytat z twej wypowiedzi, hehe...
|
|
To był przyklad tego,że przedstawiciele róznych zawodów jezdza po pijaku,mają wypadki,kolizje itp ;))) A Ty za bardzo uczepiles sie policjantów ;))) Zauważ,że jak w tytule tematu wpisales słowo "policjant" to odrazu zaczeły brzydkie słowa padac i kazdy wiedział o co chodzi,a o sprzedawcy z kiosku RUCHU tylko my zajarzylismy o co chodzi ;)) Wnioski wyciagnij sobie sam.. Pozdro
|
|
od kiedy to kioski zostały włączone do ruchu drogowego?????
|
|
Tak ale policjant z racji wykonywanego przez siebie zawodu powinien być przykładnym obywatelem i wzorem do naśladowania a jak jest każdy widzi, hehe.
|
|
CO ZA PODCHWYTLIWY TEMAT :)
|
|
specjalnie na zlosc niektorym ide do policji bede tepil meneli i innych blockersow :>> jestescie syfem -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
heh loosac nie tak ostro :) Tępić to można gryzonie naprzyklad,a nie ludzi... :) Ptysiu tak samo polityk musi być przykładem,a zobacz co sie dzieje w świecie polityki.Pozatym uważam,że kazdy czlowiek powinien być wzorem do nasladowania naprzykład dla swoich dzieci... Tak wiec nie zwalaj całej winy tylko na Policje...
|
|
|
|
O kuźwa, ale 11111 ma kompleksy, tu już na szkołę za późno, a i psychiatra nie ma co robić. ściemka wszystkim
|
|
11111: nie unoś się tak bo ci żyłka w dupie pęknie i nie bierz wszystkiego do serca o czym nawijają chłopaki z molesty
|
|
prawda lezy na ulicy nie w sieci na jakiś forach, leszcze dostają ku*wicy szczekają zamknięci w domach... Bez cenzury
|
|
11111 tylko prawda jest taka że ci ludzie z Molesty jezdza se drogimi furami,nosza złote łancuchy na szyji i żyją jak w raju,a śpiewają o biedzie mydląc Wam oczy... Pozatym buntują młodzież przeciwko Policji i zachęcają do zażywania narkotyków!!Moim zdaniem taka muzyka powinna zostać zakazana!! Mówię tu oczywiście o wykonawcach typu Hemp Gru,Peja,Molesta itp
|
|
|
|
Po pierwsze nie używaj wieziennej grypsery jak dyskutujesz ze mną... Przepisz sobie słowa piosenek disco-polowców i hip-hopowców i zauważ jedynie ilość wulgaryzmów jaka rózni te rodzaje muzyki... OK,jeśli nie "nawijają" o tym,że są biedni to "nawijają" naprzykład antypolicyjne teksty ( przez co dzieciak powiedzmy 13-14 lat nie wiedząc nawet co to jest Policja mówi na nią kur..,pisze teksty w stylu HWDP itp) CYTAT: "A co to w złotym kajdanie czy hu j wie tam jeszcze czym nie mozna latac po ulicy spotykac sie z ziomkami" --- Hmm no wiesz a czy ja powiedziałem,że nie wolno ??Ale zauważ to,że ulica nie jest od latania =) Pozdrawiam
|
|
"... a to tylko dzielnicowy, chyba za karę wsadzony na jeżyckie rejony... hehehe
|
|
ty mieczkoś co ty pier dolisz jakiej grypsery!!!!! heh to co ze są przekleństwa ?? jak inaczej opisać ten syf??? nie chcesz nie musisz słuchać katuj dalej country ... o co do psów Są dwa rodzaje tych którzy jarają sie rapem 1 pozerzy - nigdy im ani ich koleżkom psy nic nie zrobiły a najwięcej drą pizdy na ulicach i na murach hwdp wypisują 2 chłopaczki którym naprawde te kur wy coś zrobiły - widać ze nigdy nie byłeś na komendzie i nie wyłapałeś wier dol dzieciaki mają swoje chore jazdy też prawda bo są pierd olnięte. A tak wogóle to nie porównuj kurw a rapu do dicho chłopaku A i jeszcze jedno cepie my latamy a ty sie czołgasz heh miedzy blokami zeby nie wyłapać przypadkowo chlebów
|
|
Hmm ... Cytat:"chłopaczki którym naprawde te kur wy coś zrobiły - widać ze nigdy nie byłeś na komendzie i nie wyłapałeś wier dol " Czy uważasz,że coś sie dzieje bez przyczyny??Bo ja nie... Żaden policjant bez powodu nie podejdzie do Ciebie,nie przystawi spluwy do głowy i nie zawinie na dołek.Wydaje mi się,że zyje jak inni moi rówieśnicy,a jednak problemów z prawem jeszcze nie miałem... Jak to nazwiesz?? Pech??Szczęście?? .... A jeśli chodzi o to czy byłem na komendzie to odpowiem że byłem (nie jako podejrzany itp) i z tego co widziałem to nie było tam żadnej osoby ktora miałaby czyste sumienie =) CYTAT: "A i jeszcze jedno cepie my latamy a ty sie czołgasz heh miedzy blokami zeby nie wyłapać przypadkowo chlebów" Po raz kolejny powtarzam Ci że nie możesz latać bo jestes człowiekiem a nie ptakiem =) A ja nie jestem na wojnie że miałbym się czołgać =) A tego tekstu z chlebami to nie rozumiem... Pozdrawiam
|
|
11111 Cytując Twoją wypowiedź: "prawda lezy na ulicy nie w sieci na jakiś forach........... to co ze są przekleństwa ?? ...jak inaczej opisać ten syf???" Napisz spokojnie: Gdzie leży ta prawda? Dlaczego na ulicy? Co robisz przed kompem? Chodzisz do "bidula", żeby skorzystać raz w miesiącu z dostępu do interu? Co rozumiesz pod słowem syf? Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Hmm może ten syf to dla niego organy ściagnia itp a NIE SYF to zapewnie pijane "dzieci",naćpana młodzież,kradzieże,bójki,włamania,gwałty noooo i LATANIE PO ULICACH =)))
|
|
ktoś, kto poucza i karze innych powinien sam świecić przykładem... jeżeli to jest mało zrozumiałe i nieoczywiste... to ja już nic nie rozumiem... przecież to wszystko (państwo) traci sens... Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
|
|
11111: zrozumiałem z Twojej wypowiedzi, że forum to szansa, żeby napisać i nawrzucać co chcesz i komu chcesz bo nie śmiesz spojrzeć przechodzącemu w oczy kiedy leżysz na ulicy?? Nic z tego nie rozumiem ale leż jak chcesz. Twoja sprawa. Dlaczego leżąc i słuchając rapu trzeba sobie ośliniać te palce i je sobie wsadzać? To jakaś nowa moda? Czy czasami wtedy dobrze słuchać ulubioną muzykę? Powiedz wreszcie, czy Ty jesteś z domu pomocy społecznej, że tak przejmujesz się cyt: "pojeb ane dzieci w podstawówce najebane i naćpane *** wie czym". Politycy nie stworzyli Ci miejsca do spotkań?? Facet............, są kluby, są restauracje, są sale gimnastyczne, są siłownie, są takie sporty jak brydź. Powiedz otwarcie: po prostu lubisz stać tam pod klatką z tym palcem w dupie !! Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
|
|
11111 po pierwsze prosze zebys nie podawał moich danych osobowych na forum bo nie życzę sobie tego... Po drugie zostanę kim zechce,nawet kosmonautą i nikomu a zwłaszcza Tobie nic do tego...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |