Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
via baltica na Wojska Polskiego |
Co sądzicie o decyzji prawdopodobnie Prezydenta Łomży o puszczeniu całego ciezkiego taboru przez ul. Wojska Polskiego? Prawie jak obwodnica Łomzy :). Mieszkancy ul. Wojska Polskiego powinni sie cieszyć z hałasu i drgań od jazdy tych cieżkich potworów nie mowiąc niz o tym jak bardzo zniszczy sie droga. Ciekawi mnie fakt czy władze miasta puściłyby sobie pod blokiem, mieszkaniem taki ruch Tirów? piotr
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: via baltica na Wojska Polskiego |
he a niech jada a komu to przeszkadza? ja tam bynajmniej nie mieszkam wiec jest mi to rybka
|
|
To muszą te małe rądo na Poznańskiej przerobić bo oni się tam pozabijają ! grzybek
|
|
To rondo przerabiali już dwa razy i pewnie niedługo dojdą do wniosku, że .... jednak jeszcze jest za wąsko. Myślenie nie boli.
|
|
Przerobią jeszcze raz ich problem !:) grzybek
|
|
To chyba przez Poznańską i dopiero na Wojska Polskiego . Bo tak ma być przed wczoraj znaki ustawiali na całej Al.Legionów więc nie nowość a komu ma to przeszkadzać ? ja mieszkam nie daleko Al.Legionów i często przechodzę i te tiry nie przeszkadzają jak kiedyś ten stary tabor jechał teraz są nowe maszyny nie hałasują tak i mniej paliwa zżerają .
|
|
a kisdy one nie jeżdziły, zawsze przez WP
|
|
bartes: przez poznaska nie - na poznanskiej tez jest ograniczenie ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |