Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto odpowiedzialny za stadion? |
Jeśli stadion nie zostanie dopuszczony do rozgrywek II-go ligowych 10 marca odpowiedzialność spadnie na wiecznie zadowolonego z siebie, opryskliwego i zarozumiałego v-ce prezydenta Sroczyńskiego. Gwarantował realizację tego przedsięwzięcia do nieprzekraczalnego terminu marca 2007. Uspakajał też na walnym zjeździe ŁKS-u i właściwą sobie butą i arogancją odpowiadał na pytania osób sygnalizujących błędy w wykonaniu płyty stadionu, że nie ocenia się pracy przed jej zakończeniem. Mam nadzieję, że dotrzyma Pan słowa...przyglądamy się skuteczności Pańskich działań w miejskim ratuszu...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto odpowiedzialny za stadion? |
hehe ta cala modernizacja to kpina.Klatka jak dla dzieci,ogrodzenie z druciku,literki Łomża waziutkie strasznie,kilkakrotne opoznienie,trawa gnije a te karne prace to ja juz widze jak one beda zrobione.... Podobno na innych stadionach ta firma tez taka chale odjebala
|
|
tyle kasy wywalone w błoto już lepiej mogli tą fontannę na staraku zbudaować, szkoda gadać kolejne gratulacje dla zarządu
|
|
Ogrodzenie jest za niskie!! Panowie projektanci i zleceniodawcy czy byliście kiedykolwiek na meczu chociażby w Białymstoku? Klatka dla kibiców gości powinna mieć ogrodzenie co najmniej 5m wysokości. Nieważne że przepisy dopuszczają niższe. Później zapłacimy za to karami za wbieganie na płytę boiska i większymi wydatkami na ochronę. A i do większego nieszczęścia dojść może.
|
|
Remont stadionu pokazuje jak nieudolni ludzie nami rządzą,Znów mądry Polak po szkodzie.Trzeba było myśleć przy wyborach i tym panom wtedy podziękować. DiDi
|
|
**** z ogrodzeniem,trawa gnije,Kaseja bierze kasę w kieszonke i się wypowiada,że do wiosny musi stadion być skączony. Ponabierali kasy i pier*** głupoty. Jescze troche to już wcale nie będzie komu grać. Nie mam ochoty dalej tego komentować bo sytucja jest beznadziejna.
|
|
Jak to kto jest odpowiedzialny za stadion? Inwestor czyli władze miasta do spółki z zarządem ŁKS-u.
|
|
Stadion jest miasta i tylko miasta.Od lutego przejmuje stadion MPGKiM i będzie nim zarządzać.Zarząd ŁKS-u chciałby mieć do spółki z miastem ten stadion.ŁKS dopiero by miał majątek,ale niestety niema. Dlatego pisanie głupot ludzi którzy nie mają zielonego pojęcia na ten temat jest delikatnie mówiąc brzydkie.
|
|
Kiedy jechałem Zjazdem zawsze zastanawiałem sie jak ta trawa wygląda z bliska bo z perspektywy ulicy widać gołą ziemię. Sprawa stała sie jasna, to wszystko jedna wielka lipa. Pare wywrotek piachu,kilka krzeseł i troche darni na srodku za tyle milionów złotych- to jest biznes.
|
|
....Tak właściwie, to wpadłem na chwilę, żeby odświeżyć temat...każda refleksja na ten temat jest pożądana, no oprócz beznadziejnych komentarzy tych, którzy nie mają nic ciekawego na ten temat do powiedzenia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |