Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Krawcowa w Łomży |
Poszukuję dobrej i stosunkowo niedrogiej krawcowej w Łomży. Dodam, ze nie chodzi mi o przeróbkę ubrań lecz szycie od początku. Pozdrawiam ciepło.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Krawcowa w Łomży |
A po co z nami się tym dzielisz? Daj ogłoszenie. To jest forum... -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
No właśnie dlatego piszę ten post na forum... żeby zasięgnąć opinii, w ogłoszeniu raczej tego nie znajdę...;/
|
|
Skłodowskiej 2 od strony parkingu mieszkańców, a nie od strony "Łosia" ściemka wszystkim
|
|
Al. Legionów 7a, Ks. Janusza 11 od podwórka
|
|
Sikorskiego 340 ostatni domek przed plaza nie ma lepszej ale mozesz dlugo czekac ma duzo zlecen
|
|
u. Zawadzka. Lokal powyżej banku PKO BP, poniżej kościoła św. Krzyża. ADALL
|
|
a nie wiecie w jakiej cenie jest uszycie sukni slubnej ? i gdzie mozna sie zgłosić z tym? Jagna
|
|
Na Skłodowskiej 2 najlepsza ! Robi poprawki dla sklepu z garniturami i szyje wszystko! http://www.abantonino.blog.onet.pl -Szukasz pracy zobacz
|
|
Konstytucji 2B P.Agnieskz bardzo polecam
|
|
jeśli chodzi o suknie to masz nr tel. 505145002. Polecam
|
|
delfinka20 a mniej więcej ile kosztuje takie uszycie?? Jagna
|
|
Jeżeli chodzi oszycie od początku to a łomży takiej już nie ma reszta propozycji to sciema
|
|
a mnie interesuje krawcowa ktora umie hawtowac lub cos w tym sensie (koronkowa sukienka), porwalam sukienke ;/
|
|
do xagussxd, podaj maila to dam Ci namiar na krawcowa od sukni ślubnych w Łomży a jak się nie dogadasz to do Białegostoku
|
|
dobra jest w piątnicy na przeciwko gimnazjum gosia kijek
|
|
polecam Panią Anię - zakład na Konstytucji 3 Maja 3 - wejście od szczytu Tel. 606943114 przystępne ceny i przede wszystkim - miła i terminowa obsługa !
|
|
xagussxd moja kosztowała 2300, a do wypożyczenia 1600 więc wypożyczyłam. Była szyta na wzór sukni którą mierzyłam w innym salonie i wyszła nawet lepiej niż orginał. Leżała idealnie, była o wiele wygodniejsza. Halkę dostałam gratis, podwiązkę i długi welon też gratis.
|
|
"dobra jest w piątnicy na przeciwko gimnazjum gosia kijek" Tak: POTWIERDZAM !! ♥♥♥♥♥ REALIA. http://sandrarecho.pinger.pl/m/8256460
|
|
czy ma ktos nr do krawcowej Małgorzaty Kijek z Piatnicy?
|
|
Skąd te krawcowe się wzieły raptem tyle ich jest karawcową nie staje sie z dnia na dzień ----jak one pięknie szyją
|
|
Nie chodzi o wszystkich pieniądze z Urzędu Pracy i po roku ich nie ma
|
|
tak ta Pani na Skłodowskiej 2 najlepsza ,jest pomysłowa , zna się modzie jest na bieżąco.!
|
|
a ja polecam Panie na Mazowieckiej, nad perfumeria. uszyly mi przepiekna sukienke slubna i nie za cene jaka licza sobie salony, tylko jak za normalna sukienke. sa bardzo fachowe i tworcze. nie pamietam telefonu, chyba Fama, ul Mazowiecka
|
|
poproszę o opinię w temacie dziewczyny, które korzystały obecnie z usług krawcowej . Którą polecicie ?? z góry dziękuję za odp i poproszę o namiar tel.
|
|
NIE POLECAM Emilii Zaczek z Giełczyńskiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tragedia jeśli chodzi o szycie. Omijajcie to miejsce szerokim łukiem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |