niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nie wieŻę w to co czytam....

oto próbka możliwości redaktorów 4lomza.pl:

"- Nie wieŻę, to jest dla mnie szok - powiedziała po ogłoszeniu werdyktu. Po czym już oficjalnie, dziękowała wszystkim za wsparcie i poparcie."
( z relacji Miss Ekonomika )
poza tym, od paru dni coś znów się "krzaczy" przy łączeniu

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nie wieŻę w to co czytam....

założyłem temat 2 razy właśnie z powodu problemów z forum. łączy się jakby chciało a nie mogło.

niestety na tym forum nie widzę możliwości kasowania własnych tematów :/

administrację proszę o skasowanie tematu - klona

no muli jakby chcialo a nie moglo...

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

- Nie wierzę, to jest dla mnie szok -

hehehe :)

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Nie ma czemu za bardzo tu sie dziwic, kiedy dzis takze zauwazylem ten sam dziwolag w Wyborczej. Ewidentnie jedni od drugich zerzneli ten tekst na zywo, nawet nie sprawdzajac co kopiuja.

Przynajmniej sam nie czuje sie juz az tak podle z tymi wlasnymi 'dziwolagami' ...:D.

A co do dzialalnosci tego lacza, to rzeczywiscie, ze ostatnio to juz calkowita porazka.
wychu

olać ortografię po co to nam?

tomeknet, po to jest ortografia, aby odsiać debili od tych co się uczyli. Sam się brachu odsiewasz i naucz się pisać po polsku, a może ty nie jesteś Polakiem?

ściemka wszystkim

tommeknet? Rumunek!

T A S M A N

czuubek: no i czego się czepiasz wypowiedzi tommeknet ?? Ja go popieram !! Po co mi uczony szofer albo ogrodnik ?? Aby liczyć umiał do dziesięciu. Tyle wystarczy "TAK TRZYMAĆ" tommeknet. Jak wszyscy pójdą na studia, to kto mi będzie lantrynę sprzątać ??!!

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

@ peter: nie "lantrynę" tylko latrynę. to po pierwsze.

poza tym ciężko znaleźć argumenty na Twoim poziomie dyskusji. szofer też musi znac reguły gramatyki i ortografii - choćby po to żeby zdac egzamin na prawo jazdy. ogrodnik również etykiety na środkach ochrony roślin powinien odczytywac poprawnie.

niestety takimi argumentami możemy się przerzucać wiecznie. a wracając do mojego 1 posta:

ogólnie syci mnie czy ktoś jest tumanem czy nie. jednak redaktor, który bierze kasę za swoje ( w tym wypadku wygląda nawet, że nie swoje - vide post użytkownika Wychu ) wypociny, powinien znac reguły gramatyki skoro ma z tego chleb. rzetelność obowiązuje tak jak w każdym innym zawodzie.

Van_Loosen: lantryna w moim przypadku = literówka. Ogólnie chciałem ironicznie wskazać miejsce osobom nie przykładającym należytej staranności do wykształcenia. Przykłady faktycznie - nie wybrałem trafnie.

Pozdrawiam

cieszę się, ze Tobie też zależy na poziomie wykształcenia naszych współrodaków :)

PEACE :)

Pzdr

Maciek

Panu CZ już nie raz zdarzały się takie wpadki. Ma "drobne" problemy z ortografią.

Rzeczywiście nie wszyscy muszą pisać literacką polszczyzną, ale ci, którzy poprawiają innych - powinni. Van Loosen nie używa na przykład wielkich liter, co dla mnie oznacza zwyczajne lekceważenie zasad pisowni.

Zaś peter twierdząc, że nie każdy musi znać gramatykę, potwierdza tę tezę, popełniając kilka błędów gramatycznych i stylistycznych w krótkiej wypowiedzi:
"(no) i czego się czepiasz wypowiedzi tommeknet ?? Ja go popieram !! Po co mi uczony szofer albo ogrodnik ?? (Aby liczyć umiał) do dziesięciu. Tyle wystarczy "TAK TRZYMAĆ" tommeknet. Jak wszyscy pójdą na studia, to kto mi będzie (lantrynę) (sprzątać) ??!!"
W nawiasy wziąłem tylko te bardziej rażące. W nawiasy - bo są jakieś problemy z formatowaniem tekstu "bold" nie działa:(

Natomiast tomeknet, mimo swego ironicznego podejścia do pisowni ma u mnie w tym względzie dość wysokie notowania:) I oto do czego zmierzałem w konkluzji: "uczył Marcin Marcina..."

wszystko ładnie Panie "Marcin" - tylko czemu wziąłeś Pan w nawias słowo "sprzątać " ?

antyred: nikogo nie próbuję poprawiać. Nie napisałem także nic na temat poprawnej gramatyki. Krótko skwitowałem wypowiedź jednego z użytkowników. Nie obchodzą mnie także prowadzone przec Ciebie statystyki i notowania.

Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org