piątek, 01 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
CO SĄDZICIE NA TEMAT ŁOMŻYŃSKICH BUJAŃCÓW .

KTÓRZY LATAJĄ PO AL.LEGIONÓW TAM I SPOWROTEM.Z PRZYSTANKAMI NA STATOIL ŻE BY ZATANKOWAĆ ZA 15 ZŁ.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: CO SĄDZICIE NA TEMAT ŁOMŻYŃSKICH BUJAŃCÓW .

Samochod przedluzeniem f***a .... :))))))))

ja tam zawsze za 16 tankuje
a tam i z powrotem to sie pisze wlasnie tak
pozdrawiam

taaaaa a najwięcej ich na południu zwykle chodzą w 15 żeby broń cię panie boże jak będą lać jednego to żadnemu żeby sie nic nie stało . Oni sie tam wszyscy znają i razem sie bujają kozaczki:)

LORD ON

garstka kolesi o niskim poczuciu własnej wartosci.
W tym wypadku nawet dobra fura nie pomoże, tylko współczuc rodzinie, i biednej dziewczynie!!!!!!!!!

Co Wy mówicie. Kiedyś ścigałem się z gościem moją Samarą 1.5 (przeciwnik miał Poloneza 1.9) i było fajnie, a wcześniej zatankowałem za 50 zł. Bujanie jest dobre :P

Bujańcy wszystkich łomżyńskich wsi - łączcie się :D

autodebilizm :)

Ave

te rośliny / chwasty/ też mają prawo do życia.

Apis

to jak ktos jezdzi samochodem po Al. Legionow i zajezdza na statoil...ale nie tankuje? to tez jest "BUJANCEM" ...

Boze skad w ludziach tyle nienawisci? Ja pierdole jak ktos lubi jezdzic samochodem to nie znaczy ze jest jakims "bujancem"!

Chyba nie bardzo rozumiem problem. Czy brak samochodu jest jakims powodem do kompleksów? Jezu chcą chłpoaczki jeździć niech sobie jeżdżą oby innym tyłka nie zawracali. I co z tego, że tankują na statoil? Nadal niewiem w czym problem...może ktoś mnie oświeci?

Myślę więc jestem?

ludzie to mają problemy...

co mnie obchodzi jakiś 'bujaniec' w swojej bryczce, niech sobie jeździ jak nie ma nic lepszego do roboty, póki nie robi nikomu krzywdy oczywiście

niech sobie Statoil zarabia na paliwie, McDonald's na frytkach, mechanicy tez niech sobie dorobią i wychodzi na to że ich bujanie nie jest takie złe ;))

pozdr.

Co Was do jasnej cholery obchodzi kto, kiedy, i za ile tankuje swój samochód? To tylko i wyłącznie jego sprawa! Nie macie już chyba swoich spraw i innych, mądrzejszych tematów do dyskusji... Żenada.

Pozdrawiam

No bez kitu. a co Cie interesuje ze ktos jezdzi po Al.Legionow masz kompleks ze ty tak niemozesz czy co. Moze oni jezdza tak bo niemaja co robic lepiej zrobic kilka rundek po miescie wieczorkem bo mozna nawet czasem cos "wyrwac na 30min" a nie siedziec przed kompem i wymyslac takie tematy. a jak chcesz to Cie kiedys poworze:) to dolozysz mi do tych moich 15 zł to se posmigamy dluzej:)

Bujańce są fajne. Najfaniejsze są bujańce jak się ich do kontroli zatrzymuje. Tankuja za 15 zeta bo reszta na madaciki idzie :)))

Pilot Pirx napisał(a):

> Bujańce są fajne. Najfaniejsze są bujańce jak się ich do
> kontroli zatrzymuje. Tankuja za 15 zeta bo reszta na madaciki
> idzie :)))

Poo tym co napisales "BUJAŃCE SA FAJNE." to ty chyba naprawde jestes z policji

Dziekuje to wszystko w tym temacie:)?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org