Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy to król czy błazen |
Oglądając w dni udzisiejszym w TV Vectra relację ze spotkania wigilijno-noworocznego dla zaproszonych gości u biskupa łomżyńskiego w pewnej chwili operator kamery uchwycił siedzącego na biskupim fotelu jakiegoś napompowanego gościa z głupią miną. Jest lepszy niż Benny Hill. Warto to zobaczyć, żeby się ubawić. Ja jednak mam pytanie - może to przyszły duchowny i sprawdza jak to wkrótce będzie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy to król czy błazen |
Czy xero Kaczyniaki pełniący najważniejsze urzędy w państwie podczas oficjalnych uroczystości państwowych powinni cmokać panie po rączkach.Wśród polityków zagranicznych nie zauważyłem takiego gestu. I sprawa druga czy polityk reprezentujący cały naród powinien na takich uroczystościach uginać kolana przed klerem bo i takie rzeczy się zdarzają. Jest to tylko polska odmienność czy już błazenada?
|
|
Niestety te xero jełopy nie dostrzegają faktu że nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu
|
|
leo70 na ktoryms ze spotkan kaczka z rozpedu chcial cmoknac w raczke ktoregos z panow politykow ;)
|
|
ministra Radka Sikorskiego
|
|
Moze się zapomniał i pokazał prawdziwe oblicze?
|
|
hahahah dobre leo70 może w takim razie udało nam się wychwycić tego zakamuflowanego geja o którym tak głośno w rządzie:)
|
|
Pewnie można by było nawet nowy klub poselski założyć. Hymn już by mieli gotowy '' U aa rowery dwa ..." A propos: Byli od kalki odbijani by od MAŁEGO nie czuli się samotni.
|
|
Ten napompowany misiek, o którym pisałem w pierwszej informacji to często przebywa na stacji ORLEN (ul. Piłsudskiego). Chyba przejeżdża tam na kawę i żarcie, bo widziałem kilka razy jak coś żarł. Niech się tuczy, będzie grubszy.
|
|
To całe "wigilijnonoworoczne" spotkanie to jest błazenada najlepsza. Oto spędzają zgraję nielubiącą się na codzień i walczącą jak stado wilków i każą im składać sobie obłudne życzenia i jeszcze się cmoktać, a wśród nich stąpa jak kogut nadęty "pasterz" tej zgrai ... pfu, tylko choroby jakieś rozniosą. Zbych
|
|
Zbych: dobrze napisałeś :) każde spotkanie Łomżyńskich "elit" wygląda tak samo jedna wielka klika niedobrze się robi chociaż czasem jest śmiesznie popatrzeć
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |