Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
to tylko ściema |
Czytając dzisiejsze ogłoszenia odnośnie pracy zamieszczone w www.4lomza.pl dochodzę do wniosku, że podawanie tych ogłoszeń to jedna wielka ściema. Osobiście złożyłem swoje cv do wielu "pracodawców" i przeszedłem liczne rozmowy kwalifikacyjne. Każda kończyła się zapewnieniem, że kwalifikacje mam właściwe i lada dzień odezwą się. Oczywiście nic z tego. Ja jednak mam to głęboko w dupie, bo pracę i tak znalazłem, rzecz jasna, że nie w Łomży. Obserwując tych łomżyńskich wyzyskiwaczy należy stwierdzić, że kombinują na wszystkie strony. Jak nie praktykanci, to uczniowie lub absolwenci. Ogłoszenia do gazet, internetu czy nawet do biura pracy dają dla jaj. I niech się dziady gonią. Wolę pracować w pobliskiej mieścinie niż dorabiać tych złodzieji.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: to tylko ściema |
Tak trzymać i nie zmieniać zeznań.
|
|
Takich jak misiaczek nam potrzeba aby inni odnieśli sukces
|
|
po prostu misiaczek przedstawil zbyt wysokie wymagania finansowe ;)
|
|
najlepszy jest typ co szuka kierowcy busa od zaraz, pilne itp. ogłoszenie pojawia się co kilka tygodni typ jest jakiś pojeb.any nie chce powiedzieć jaka to firma, gdzie jest a oprócz doświadczenia jako kierowaca wymaga studiów, kursów i hu.j wie czego (tak naprawdę chodzi o piekarnie) :D te ogłoszenia w większości są beznadziejne bo pochodzą od lokalnych biznesmenów hehe
|
|
to fakt nawet poszukując ekspedientki do sklepu za marne 600zł netto wymagają ch*j wie czego. błazny mój świat - moja muzyka
|
|
do Floorek -ja nie przedstawiłem wysokich wymagań finansowych ,tylko ci nasi "biznesmeni łomżyńscy"za 600zł netto chcieli by ,żeby człowiek najlepiej pracował 24h na dobę ,nic nie mówił i cały czas trzymał im palec w"du....", a wystarczy na niektórych popatrzeć to i z wyglądu i z wykształcenia nie nadawali by się nawet do łopaty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |