Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
łomzyński klub karate |
na al.legionow powstało dojo łomżyńskiego klubu karate,mysle że jest to wspaniałym dowodem że w łomzy mozna cos pozytecznego zrobic,zrobic cos co zajmie czas młodym ludziom,powstało dzieki wsparciu wielu osob i firm,nie wiem czy miasto coś dało wątpie.ps.co do samej kyokushin mimo kliku niedociągniec,jest to zajebiście twarda sztuka walki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: łomzyński klub karate |
Ma ktos informacje, jakiej grubosci mata jest polozona na tej sali?
|
|
teraz to oni beda mogli zarabiac na wynajeciu sali jesli oczywiście beda chcieli ją wynajmowac,pewnie pare osob zaciera rece że wroci bjj,mysle ze mata tam jest cieńsza niz w budowlance ale pewnie starczyłoby na te parterową szarpaninke,takich rzeczy powinno byc w łomzy wiecej to jedna szans na odciagniecie małolatow od prochow
|
|
swietny sport :) zeby tylko zdrowie bylo... _________________________ Masz problem z Counter-Strike? Pisz :)
|
|
Tez mysle, ze mata bedzie ciensza, bo dla ich potrzeb chyba taka jest lepsza... no ale pewnie wystarczy, mam tylko nadzieje ze uda sie dogadac i bjj wroci ;)
|
|
Mata ma niestety tylko 1cm grubości - jest to tzw mata antyposlizgowa, ale i tak kosztowała prawie 10 tyś. Dla karate wystarczająca, ale i do parteru się nada :-)
|
|
OMG... bedzie bolalo ;) No niestety, koszty mat nie naleza do niskich, dlatego taki problem jest znalezc sale :(
|
|
Dran, a czemu pytasz o grubość maty? Ile ważysz? Być może będzie za cienka dla Ciebie, kiedy łupiniesz z wielkim hukiem na glebę ;D -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Markac, pytam o grubosc maty, bo mata jest dla karatekow i do chodzenia po niej nadaje sie idealnie... Do grapplingu juz jest roznica czy mata ma 4 czy 1 cm grubosci... Na takiej 1cm, to masz niewiele bardziej miekko niz na dywanie powiedzmy. Lubisz np spadac z wysokosci powyzej 1,5m plecami na glebe? ;) Waga ma tu pewnie tez cos do rzeczy, chociaz nie az tak wiele ;) No ale jesli tylko bedzie mozliwosc to i tak pojde pocwiczyc... Moze sie przylaczysz? Bedzie mozna przedyskutowac problem grubosci maty... ;)
|
|
Dran, jestem niedpostępny w Łomży od jakiegoś roku i niedysponowany :) Moją główną bronią jest negocjowanie... i kilka innych drobiazgów pomocnych przy perswazji ;] -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Negocjowac to mozesz podwyzke w pracy ;) Niedysponowany? Chyba miales za mala sile perswazji :> Czy to tylko trudne dni? :)
|
|
prawdopodobnie bedzie mozliwośc wynajecia sali,oczywiście bjj miałoby sens gdyby prowadził ktos z prawdziwego zdarzenia (turek),swoją droga łomzynska kyokushinka jest fenomen na nasze miasto przetrwała tyle lat,rozwija sie,brawo dla prowadzących,sukcesow by sie troche przydało,ostatnio 2 na mp nieżle sie spisało,a w lutym maja byc zawody w łomzy zobaczymy,boks kuleje bjj szybciej padło niz je założono,teakwondo sie trzyma ale to mnie nie przekonuje,brawo dla władz kyokushin!
|
|
Dokladnie, Dariusz Syrnicki daje rade ;) _________________________ Masz problem z Counter-Strike? Pisz :)
|
|
1cm do grapl... to porazka :/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |