Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WOŚP !!!! |
Mam pytanie, wiem że więksozśc imprez odbędzie sie przy ekonomiku... ale nie jestem pewna...co z clubowym graniem(godz.19.00) i siwatelkiem do nieba(20.00). Czy ktos wie gdzie to sie ma odbyc? (tez przy ekonomiku)? ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WOŚP !!!! |
Swiatełko to p[ewnie na st. rynku będzie...
|
|
mnie nie stać żeby płacić dla WOŚP za jakieś fajerwerki
|
|
....... ;)
|
|
akcja napewno godna pochwały,sporo dzieciakom pomogli sprzet super,tylko dlatego dam hajs,bo owsiaka nie znosze nie cenie ,nie szanuje ,pajac,populista,dla mnie zawsze kims był marek kotanski!,owsiak do piet mu nie dorasta.
|
|
Klubowe granie - sala ekonomika swiatelko do nieba - plac za ekonomikiem
|
|
Witam. Chcialbym sie dowiedziec, czy te klubowe granie, to zamknieta impreza dla wolontariuszy, czy dla wszystkich ??? Prosze o odpowiedz i z gory dziekuwa
|
|
tommeknet na nic nie stac, hahahahaha T A S M A N
|
|
tito ortiz tylko o kotanskim gadasz...czyli cos cie boli zwoazanego z tym... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
chyba dla wzsystkich:) ;)
|
|
Jak to jest że w Łomży zebrano raptem 17.800 tyś. zł , podczas gdy w trzy razy mniejszym Piszu zebrano aż 21.233 tyś.zł. Czyżby mieszkańcy Łomży byli dużo bardziej skąpi?
|
|
cavalera czy ja Ciebie dobrze zrozumiałem??Piszesz,że Łomża zebrała siedemnaście milonow osiemset tysięcy złotych??Czy ci sie cos pomyliło?
|
|
niestety, ale to prawda;/ ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |