niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jbb-lks

czy wiadomo jak zakonczyly sie negocjacje w sprawie sponsorowania ???

mario

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jbb-lks

JBB nie będzie sponsorowało ŁKS-u.

Kurde czemu?

Rozmowy na temat sponsorowania ŁKSu z JBB będą przeprowadzone w poniedziałek.

Można wiedzieć skąd wiesz o tym ? Z góry dzięki.

Rozmowy odbyły sie we Wtorek i Zarząd Klubu i Masto miały zbyt wysokie oczekiwania dlatego nie doszło do zawarcia umowy.

Po podpisaniu umowy z JBB nazywać was będą mortadele z Łomży i smiać się dupami tak jak z Mlekolaków z Wys. Maz he he

mój świat - moja muzyka

ŁKS BROWAR ŁOMŻA lepiej brzmi każdy wie że tu się pije piwo a nie mleko ;)

no a skąd weźmie się kasę ? o tym trzeba przede wszystkim pomyśleć

ŁKS BROWAR ŁOMŻA lepiej brzmi każdy wie że tu się pije piwo a nie mleko ;)

dobrze brzmi tylko ŁKS ŁOMŻA i nic wiecej w nazwie

co do piwa to kazdy w Polsce ci powie ze lomzynskie piwo jest beznadziejne.Ja sam pije zubry i sram na to ze sponsoruja jage ,bo niebede w siebie wmuszal czegos co ma beznadziejny smak

Ta sprawa ze sponsoringiem jest smieszna ,ŁKS jest w tragicznej sytuacji i zamiast cieszyc sie z kazdej pomocy finansowej , to zarzad stawia jeszcze warunki pfff powodzenia ....

"co do piwa to kazdy w Polsce ci powie ze lomzynskie piwo jest beznadziejne.Ja sam pije zubry i sram na to ze sponsoruja jage ,bo niebede w siebie wmuszal czegos co ma beznadziejny smak "

Tu gdzie jestem (160km od Łomży) każdy kto spróbuje naszego browarka mówi że jeden z lepszych jakie pił, faktycznie większość pije żubry ale chyba to tylko i wyłącznie efekt dobrej reklamy, marketingu itd, bo samo piwo jest beznadziejne.
No a jeśli chodzi o sprawe sponsoringu przez JBB- taki sponsor bardzo by nam się przydał, chociaż nie był bym za bardzo zadowolony żeby ta nazwa znalazła się w nazwie naszego klubu... Zdecydowanie bardziej wolał bym ŁKS Browar Łomża. No ale wiadomo że ŁKS jest jeden: Łomżyński Klub Sportowy :)
pozdrawiam

Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA

ŁKS nie jest już na ostatnim miejscu na tabeli II LIGI :))

"Decyzja nie jest prawomocna. Stronom przysługuje odwołanie do Komisji Odwoławczej PZPN w terminie 14 dni od daty doręczenia orzeczenia wraz z uzasadnieniem."

ciekawe gdzie chwala te piwo lomzynskie ,tu gdzie jestes napisales czyli jakies pgr-y skoro niechcesz napisac gdzie przebywasz ,w wiekszych miastach gardza naszym browarem .Pierwszy wypust Exportu byl naprawde dobry pilem przez jakis czas ale potem juz bylo okropne.''Piwa" typu Korona,Dock,Zloty Kur,Chery cos tam pozostawiam bez komentarza.Zubr to jeden rodzaj piwa i bije na leb te lomzynskie wyroby i ma wieksza sprzedaz.Oczywiscie wolalbym zeby bylo na odwrot i pic browarki z mojego miasta ale jest jak jest....

fakt jeśli pierwszy raz ktoś pije łomże to jest całkiem oko ale po kilku następnych szybko zmienia zdanie, a na drugi dzień to już masakra po tym piwie

a zarządowi pogratulować to tak jakby tonącemu nie pasował kolor koła ratunkowego, ktoś od dawna chce chyba zlikwidować ten klub i mu się to już prawie udało

Tak wogle to mysle ze w zwiazku z afera korupcyjna zostana zdegradowane co najmniej 4 kluby 1 i 2 ligi co zagwarantuje nam przynajmniej udział w barazach :D

aby browar został

Dla mnie może być i dziesięć równoważnych nazw byle z przodu było Ł.K.S. i by dobrze grali i nie było prblemu z kasą. W obecnej sytuacji możemy nie dograć II rundy.

http://90minut.pl/news.php?id=496986
Boguski juz w Odrze Wodzislaw ;)

kto z juniorow bedzie gral w I skladzie?

anonimowiec:
"Każdy w Polsce" to niekoniecznie Ty i Twoi koledzy z Białegostoku (być może innych miast w kraju również). Rzecz jasna każdy ma prawo do swojego smaku: jedni wolą np. mięso bardziej wysmażone, inni krwiste. Podobnie jest z piwem. Ale sądzę, że bardziej reporezentatywną grupą od Twojego środowiska są choćby użytkownicy portalu www.piwo.biz. Wejdź tam, znajdź produkty Dojlid i Łomży i porównaj oceny, jakie wystawili piwom z tych browarów piwosze. Jeśli ocena "zbiorcza" Tobie nie wystarczy, możesz obejrzeć poszczególne oceny przyznawane za takie elementy piwa jak m.in. smak, zapach, czy piana. W skali 1-5 tak Export, jak Wyborowe bije Żubra o mniej więcej 0,5 pkt.

Za Żubrem stoi reklama (przyznaję, że b. udana i pomysłowa, bo o "drzewie butelkowca" wstyd mówić...), pieniądze Kompanii Piwowarskiej, oraz szeroka dostępność w marketach, o których to elementach samodzielnie walczący o klienta na rynku Browar Łomża może jedynie pomarzyć...

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

Pomyłka w adresie: www.browar.biz

sram na czyjes opinie,dla mnie lomza to hujowe na max piwo,zubr o wiele lepszy ,nie chodzi tu o reklame bo jeszcze reklamy nielataly w tv, to ja juz z zubrem w reku,
Pozatym czemu odrazu Ty i twoi koledzy z Bialegostoku czy dlatego ze jestem obiektywny ?

1.Ale zauważ pewną niespójność Twoich wypowiedzi. Najpierw twierdzisz, że każdy w Polsce powie, że Łomża jest wstrętna, oraz dopytujesz, gdzie chwalą. Gdy podałem Tobie konkretne źródło, gdzie chwalą, nie odnosisz się do tego, tylko twierdzisz, że "srasz" na opinie. I OK, masz do tego pełne prawo. Jednak zauważam u Ciebie pewne problemy z loigiką...

2.Nie tylko z Białegostoku, co zaznaczyłem w nawiasie.

3.Nie istnieje coś takiego jak OBIEKTYWIZM gustów, smaków. Te cechy są zawsze SUBIEKTYWNE, więc nie możesz być obiektywny.

4.Słowo określające męski narząd płciowy, jak również wszelkie wyrazy jemu pokrewne, pisze sie przez ch.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org