Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Internet w Piątnicy |
Czołem! Chciałbym zapytać czy wiecie jakie firmy zakładają neta w piątnicy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Internet w Piątnicy |
Wiem, że w Piątnicy można założyć neta drogą radiową. Nie znam dokładnie nazwy firmy, ale jak chcesz to będe mogła podaćci adres mailowy do tego gościa, który mi zakładał.
|
|
Ja mam radiowy i mieszkam w Piątnicy. Transfer w obie strony jest bardzo dobry. Jeśli chodzi o cenę i prędkość łącza to ustalasz to już z nim indywidualnie. I co najważniejsze nie podpisujesz żadnej umowy tak więc można zrezygnować lub zawiesić net kiedy sie chce. Numer do gościa to 503019450. Na imie ma Piotrek.
|
|
Masz rację bocja, ja też mam od tego gościa neta i jestem zadowolona. Pozdrawiam wszystkich Piątniczanów ;)
|
|
Wie ktoś jeszcze cos na ten temat ? bo mnie tez to interesuje jakaś inna może poważniejsza firma ?
|
|
Nie jestem pewna, czy jest jeszcze jakaś inna firma, który założy łącze radiowe w Piątnicy. Jak narazie mi waidomo, to jest chyba tylko jedyna tak firma.
|
|
dzwonilem pod ten numer ale nikt nie odebral wiesz cos moze o kosztach?
|
|
dzwon na 505506326. -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
Dzięki było by miło
|
|
andmod24@op.pl
|
|
Pod 503019450 i pod 695381338 pan Piotr nie odpowiada chwilowo ponieważ wyskoczył na 2 tyg. za granice rodzine odwiedzić. Będzie w kraju tak około 17-18 stycznia. A net chodzi bez zarzutu. Powtórze sie ale powiem że prędkość i cenę można ustalać indywidualnie.
|
|
ludzie nie dzwońcie na numer 505506326 mało odpowiedzialni panowie można se tylko pogadać a z umawiania nici nikt nie raczył przyjść na umówiony dzień i godzinne po 3 telefonach do nich mało poważna firma
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |