Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Problem z nokią:( |
Witam mam problem z nokią;( chodzi o kod zabezpieczający (normalnie 12345) niestety z bliżej mi nieznanego powodu ten kod nie działa i telefon nie chce się odpalić normalnie -tylko wyskakuję błędny kod:( co w takim wypadku mogę zrobić? ile takie obejście kodu w telefonie kosztuje? z góry dziękuję za pomocne wskazówki i okazaną pomoc bigi2004
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Problem z nokią:( |
jaka to nokia? sprobuj 00000 i 11111
|
|
stara sentymentalna 3510i : ) bigi2004
|
|
Spróbuj 0000 albo 1234 T A S M A N
|
|
Kod zabezpieczający z takiej nokii można sprawdzić po kablu prawie w każdym programie do wgrywania dzwonków / logo do telefonu. W komisie myślę że bez problemu mogą to sprawdzić. Ewentualnie poszukaj kogoś z kablem. Legends may sleep, but NEVER die ...
|
|
Najlepiej iść do komisu. Tam zapłacisz 10zł ale na pewno ci to sprawdzą.
|
|
Jony_Cage kabel do wgrywania to kabel FBUS. Do tego jest potrzebny jest MBUS. Często na allegro ten zwykły nazywają F/MBUS jednak z tym 2 nie ma nic do tego. Poza tym MBUS jest kilkakrotnie droższy. Kiedyś musiałem zapłacić za zestaw MBUSów do różnych Nokii 100zł podczas gdy zwykły jeszcze latał po 15zł
|
|
Chrzanisz glupoty, jak ja kupilem mbusy, fbusy i flashery za 55 zl. A f/mbus to jest konwerter i on dziala jako F i M -bus ;]
|
|
ja kupywałem to 2 lata temu więc te zestawy były znacznie droższe. Dałeś teraz 55 zł a zwykły ma sie za 5. Tak czy siak jest różnica
|
|
jak bys mial 3310 to ja mam kabluta i bym zobaczyl co za koda masz.... a swoja droga to co slychac byku? :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |