Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie do ortodonty?? |
chciałabym założyć stały aparat ortodontyczny. gdzie w Łomży mogę to zrobić?? ile trzeba czekać na taki aparat??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie do ortodonty?? |
polecam ulicę Korczaka -lekarz przyjeżdża do Łomży z Białegostoku-hmm nazwiska niestety ani telefonu nie mam bo chodziłem tam ładnych parę lat temu ale nietrudno jest tam trafić. zdecydowanie odradzam Ks.Anny!!-szkoda kasy i straconego czasu bigi2004
|
|
Pan dr z Korczaka nazywa się Cwalina i jest doskonałym fachowcem i bardzo miłym człowiekiem. Przyjmuje we wtorki. Na domu (po prawej stronie) jest tablica informacyjna. Zdecydowanie polecam. Przed założeniem musisz zrobić wyciski, przymiarki i korekty. Trwa to około 1 miesiąca. ADALL
|
|
Ja polecam p. Goclowska bodajze przy ulicy Niemcewicza. Siostra chodzila tam na wizyty i jest zadowolona. Sam przez kilka lat mialem aparat dziela p. Cwaliny. Nie(stety) polecic nie moge, bo nie. Kazda glupia usluga, ktora trwalaby ok 5 minut byla umawiana na nastepna wizyte(kazda wizyta - dodatkowe pieniadze).
|
|
Ja również polecam p.Gocłowską na Niemcewicza 2/29.
|
|
Zdecydowanie polecam p. L. Cwalinę z ul Korczaka . Aparat nosiłam ok 6 lat temu. Bardzo miła obsługa. Odradzam Niemcewicza zdecydowanie!!! po tym jak zobaczyłam moją koleżankę po zdjęciu aparatu. PORAŻKA !!!
|
|
Widocznie koleżanka nie przestrzegała zaleceń pani doktor ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |