sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ekipa #FTB w Klubie Atom

Witam.W grupie FTB ( Feel The Beat ) jestem juz od lat.Sa to ludzie przewaznie z okolic polnocnej polski ale nie tylko ktorzy znaja sie na muzyce klubowej.Bywaja na przeroznych imprezach gdzie bawia sie do upadlego.Napewno widzieliscie filmik z dyskoteki Energe 2000 zrobil to czlowiek o xywie compod ktory tez jest od poczatku powstania #FTB.31 stycznia Beda u nas w klubie ATOM.Info
FTB.pl DJs Tour to cykl imprez z udziałem naszych DJów. Już 31-go stycznia ekipa FTB w składzie: DJ Miss Alex, DJ Czopka, DJ Loui zawita do klubu ATOM w Łomży. Na tą imprezę pzygotowaliśmy szereg atrakcji jedną z nich będą darmowe płyty CD. Wraz z rezydentem klubu Atom - DJem Talesem stworzymy niepowtarzalną atmosferę i gwarantujemy Wam że ta impreza na długo zapadnie Wam w pamięci. Na łamach FTB.pl będzie można zobaczyć fotorelację z tej imprezy. Serdecznie zapraszamy.Mysle ze ta impreza bedzie udana.Jak dobrze pojdzie to bedzie to przy okazji zlot kanalu #ftb i mam nadzieje ze ci wlasnie ludzie pokaza lomzy jak sie bawic przy muzyce klubowej.

TeRmOz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ekipa #FTB w Klubie Atom

tutaj jest cos do tego jak sie bawia ludzie na takich imprezkach jak wy promujecie:
http://www.waldek99.friko.pl/galeria6.html
http://www.waldek99.friko.pl/galeria5.html
dzieki ale rekawiczki gwizdki itp rzeczy nie dla mnie sa.....wole normalna muzyke klubowa...

Pozdrawiam Ciebie Termoz i całą ekipę FTB. Napewno zjawię się na imprezie w Atomie. W końcu zaczyna się coś dziać, "u nos na wsi".

Pozdrawiam

Jesli chcecie poogladac jakies linki lub galerie to osoboscie proponuje te linki.

http://ftb.pl/galerie.asp

Ale sa tez ludzie ktorzy nielubia sie przebierac bo wcale nie musza.Sa tez tacy co zamiast sie bawic wola zarzygac sie po pachy i mowic potem ze slaba byla muza.Kazdy sie niech bawi jak umie.Zobaczymy co z tego wyjdzie,a do imprezy juz nie dlugo

TeRmOz

TeRmOz skoro z Ciebie taki powazny klubowicz i jak mowisz, że kumasz tą muzę to wytłumacz mi dlaczego mając do wyboru Atom i Ibize, chodzisz ciągle sluchac mallorki i lambady wlasnie do Ibizy?? A Twój wyklad na temat prawdziwych Dj`s i ich umiejętności ma się raczej nijak do tego co prezentuje tak przez Ciebie zachwalany Szakal w Atlantiku. Popraw mnie jesli sie myle. pozdrawiam

________know your enemies-know yourself_________

HardBanger nie sadze ze jestem powazny klubowicz.Wiem ze znam sie na muzyce a do ibizy nie chodze po to by sluchac mallorki bo tam jest nie slyszalem a po to by posluchac czegos innego niz w innych klubach.A jezeli myslisz ze jestes lepszy od niego to pogadaj dobrze z kim trzeba i moze i tobie bedzie dane pograc dla ludzi,chetnie wtedy zobacze jak sobie poradzisz.Jedno co widze to ludzi ktorzy bawia sie przy latino dancee albo innych chu.. i wiem ze co by kto nie zagral to i tak nie bedzie mialo glebszego sensu.Pozdrawiam

TeRmOz

Bedzie powaznie :D

Bylo powaznie :D

________know your enemies-know yourself_________

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org