Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wypadek |
Hej! Mam pytanie czy ktos wie moze co sie stalo dzis rano za Konarzycami... Musialbys chyba bardzo duzy wypadek, bo juz 4 karetki pojechaly, straz i policja..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wypadek |
zderzenie czołowe poloneza i polo(taki żółto czarne),ale samochody rozwalone ze szok.
|
|
kto kasuje moje posty jak pierdolne cie **** z 4 lomza to sie obsrasz pało ****** co się martwisz co się smucisz ze wsi jesteś na wieś wrócisz
|
|
technik dzięki za informacje...pozdrawiam
|
|
http://4lomza.pl/index.php?wiad=10071
|
|
włascicielem polo jest jakiś tam producent flaków z Konarzyc. mój świat - moja muzyka
|
|
potwierdzam doniesienia tiesto. A jeśli chodzi o ich stan zdrowia to beda żyli...
|
|
flaków i kebaba. swoja droga za tego kebaba to powinni go zlinczowac !!
|
|
kebab to gówno co się martwisz co się smucisz ze wsi jesteś na wieś wrócisz
|
|
hehehe te polo to ja widzialem nie raz nie dwa na hipokratesa kolo zaklasu kosmetycznego:) (widzialem)hehe:) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Jak mam być szczery to kierowca tego polo na wiele sobie pozwalał na ulicach Łomży...
|
|
Jak jeździł tak skończył. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
pipisywał sie i nie wszyło małolatowi hehehe o jakiego kebaba chodzi ?
|
|
nie wiem czy jest w tym cos zmiesznego. I zapewne gosc jest starszy od ciebie. Podobnie zly_czlowiek nie wiem z czego sie cieszysz ? Szkoda samochodu (polo) było naprawde ładne. Niech wszyscy szybko wracaja do zdrowie a nie cieszycie sie nie wiadomo z czego.
|
|
nikt tu sie nie śmieje z tego co sie stało śmiejemy sie z tego jak jeździł popisywał sie co to nie on hmmmm a czy on jest starszy widziałem go często na Moniuszki nie powiem żeby on był starszy ode mnie żeby jeździć tez trzeba mieć pojecie i nie stwarzać zagrodzenia na publicznej drodze jakiś rajd ksj proszę bardzo pozdrawiam
|
|
jestem wesoly to sie ciesze... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
no rajd ksj to chyba nie bardzo, co to jest ksj?? czy przypadkiem nie chodzilo o kjs??
|
|
ty kórwo ****** ciebie powinni zlinczowac za twój ryj fagasie
|
|
no to jak go widziałeś to zobaczysz jego jeszcze raz tylko wtedy odrazu na buty cie weżmie a ja mu w tym pomoge
|
|
marcelus2000 jak piszesz tak skończysz a w tedy nie będie że boli
|
|
majek co słyszałem ze ci majtki na głowe założyli bo, myśleli że to ****
|
|
ty a jak niewiesz jak się pisze kjs to zajżyj w słownik i siwe ***** tak nie wymondzaj bo ty pewnie bo pewnie wcale nie jeżdzisz a jak jeżdzisz to chba na rowerku z bocznymi kułkami bo inaczej to byś liczył zęby na chodniku przy upadku to do majka
|
|
Ulżyło wam ? bo mnie teksty takie nie ruszają…..ale humor poprawiają :D
|
|
dziwni jestescie ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |