Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
lokal na 18stke |
Orientuje sie ktos w jakich lokalach mozna w Lomzy zrobic osiemnastke ? bylem juz w 7kieri oraz w VIP, w tym drugim nie robia na takich imprez jezeli macie jakies info o cenach i opinie to bylbym bardzo wdzieczny
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: lokal na 18stke |
atom ja tam miałem było zajebiście !!!
|
|
Sawanna na Marii.
|
|
Retro na Nowogrodzkiej
|
|
jakies ceny ?
|
|
Atom, Labirynt, Retro, 7Kier, Alibi, poszukaj w archiwum forum, albo poprostu pośmigaj po klubach i tyle.
|
|
Barbados Nowogrodzka
|
|
Albo Hotel Gromada :) Polecam było zajeb...scie :)
|
|
o nie Retro odpada tam za żadne skarby nie dadzą lokalu na 18-stke !!!
|
|
Retro miało już ponoć jedną osiemnastke i nigdy więcej już żadnej ponoć nie zrobią. BYłam w Barze Krzyś tam nad NArwią i było super wynajęcie lokalu (bez żarcia) jakieś nieduże pieniądze, podobno naprawde niewiele, ale lokal wartoi dopasować do ilości gości bo 20 osób w wielkim lokalu to będzie lipa jak stado zagonionych owieczek, więc lepiej wybrać coś kameralnego. Pozdrawiam i życzę udanej osiemnastki i ...wszytskiego najlepszego!!!!!!!!!!
|
|
supergirl2 napisał(a): > Retro miało już ponoć jedną osiemnastke i nigdy więcej już > żadnej ponoć nie zrobią. nie rozumiem czemu. w sumie nie było aż takiego wielkiego syfu :D Pozdrawiam obsługę tamtej imprezy... Panie, łaski.
|
|
no oprocz tego ze rzygi z pietra kapaly na stol bilardowy na dole ... :D
|
|
666 napisał(a): > no oprocz tego ze rzygi z pietra kapaly na stol bilardowy na > dole ... :D ciii!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |