Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
OGŁOSZENIE 2 |
Nadal poszukujemy współpracowników w Łomży. Chodzi o ludzi młodych, mających czas i chęci, zainteresowanych tym co się dzieje w Łomży, umiejących obserwować, potrafiących zapisać swoje obserwacje i najlepiej (chociaż nie: koniecznie) mających już kontakt z mediami. Kontakt w łomzyńskim studiu Radia Białystok, u.Sadowa 8, tel.216-49-72 lub e-mail: adabrowski@radio.bialystok.pl. Adam Dąbrowski P.S. Do dyskusji pozamerytorycznej proszę o otwarcie własnego tematu ;)))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: OGŁOSZENIE 2 |
OJ chyba nie ten adres , w lomzy nie ma takich ludzi , a jak sa to wydaje mi sie ze juz pozajmowani, no ale moze ktos sie zglosi , ja kiedys pisalem do gazetki szkolnej i prowadzilem radiowezel :) ehhh piekne lata
|
|
"Jednostka musi byc niegłupia, myśląca, bystra, dyspozycyjna, mówiąca po polsku i chętna do nauki."- to cytat z redaktora naczelnego. Naprawdę nie ma takich ludzi w Łomży? W Suwałkach, zdaje się, znalazła się trójka czy czwórka...
|
|
Chyba wiem kto sie nadaje..........są z MW wklejają na forum , przepisują teksty z naszego dziennika i robia to bezpłatnie.Tylko ten warunek że musi być niegłupia i myśląca nie jest zbyt zachęcający. michal
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |