Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
weekend |
witam wszystkich, jestem osobnikiem płci nieco brzydszej i szukam otwartej niewiasty, która pomogłaby mi zaplanować najblizszy weekend. może jakiś wyjazd w ciekawe mniejscee. chodzi mi o fajną osobę, która nie chce się nudzic. ... taka tam może nietypowa ... -y post, ale cóż ... ;-)) Zycie należy do odważnych ... Zapraszam na priva. ps. dysponuje komfortowym autem itp. ;-) pozdro dla wszystkich wyrozumiałych .... :-O siema z rana ... pupcio ukochana ;-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: weekend |
zboczeńcu sam se qurwa pojedz i nieszukaj ofiary ty pajacu i niezasmiecaj forum takimi tematami maverick
|
|
to pewnie jakis pedofil albo desperat jak by burdeli nie bylo tam se milo czas spędz
|
|
Jeśli ten temat założyłeś na poważnie to współczuje ci bardzo... no ale masz "komfortowe auto" to jakiegoś lachona pewnie w weekend wychaczysz
|
|
he,he , jesteśmocno pogięci , ale nie tak gdzie są z tego korzyści, szkoda , że rozumu wam nikt nie dał, czy na tym forum są same degeneraty, ciekawe skojarzenie - pedofil, jesteś chyba jakimś dresem, bowiem ciężko byłoby mi uwierzyć , ze ktoś inny mógłby mieć tak chore skojarzenie, tak dodam, ze nie jestem stąd i mimo tego zamierzałem wyrwać się , tylko dlatego, ze ludzie tutaj są mocno rypnięci. pozdrawiam fanów Ojca Rydzyka, chyba w łomży ich jest zatrzęsienie ... ??? bez komentarza. siema z rana ... pupcio ukochana ;-)
|
|
UWAGA!!UWAGA!!PEDALY NA FORUM !!
|
|
**miało byc pedały
|
|
JONEK MUSISZ BYC DELIKATNIE SKALECZONY I MASZ PROBLEMY HEHEHEH -TWARZOWE TRZEBA PLACIC A TU KASY NIE MA -PROBLEMY Z POTECJA A LEKARZ NIE CHCE PRZEPISAC BLUE FRIEND -ZWYKLY DESPERAT NA DUPE JESTES -KAWALEK GRATA Z SIODELKIEM OD KOMBAJNA NAZYWASZ "KOMFORTOWE AUTO " TO MAM PYTANIE W TAKIM RAZIE ...CZY JESTES Z ZAMBROWA ????? OJCA DYREKTORA W TO NIE MIESZAJ OD NIE MA TAKIEGO PROBLEMU JAK TY ON JEZDZI "KOMFORTOWYM AUTKIEM " ...BEDZIE LEPIEJ NA KONCU
|
|
jonek idz na czat lomza na wp. tam znajdziesz pozytywny odzew.
|
|
jonek to nie anonse towarzyskie jakbyś niezauważył. Wejdz może na czat Łomżyński ale pewnie będzie bardziej ci odpowiadał czat o tematyce sexu. Szukaj dalej tej panieny na weekend ale nie tu.
|
|
jonek a skąd dojeżdżasz że chcesz się na dupki do Łomży "wyrwać"??
|
|
nie wiedziałem że można tak spaść na psy. Mam nadzieję że w Łomży nie takich dziewczyn które są w stanie na coś takiego polecieć.
|
|
hehe niestety są i to sporo
|
|
są w Łomzy, ale stolicą bardzo tolerancyjnych i "otwartych' dziewuszek jest ZAMBRÓW i chyba nikt nie zaprzeczy heheheh
|
|
w Kolnie też się dobrze dzieje hehe a Warszawa pewnie mówi tak samo o Łomży... wszędzie pełno kure.stwa, dobrze że tych normalnych będzie zawsze więcej
|
|
są też jak widać i męskie dziw...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |