Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca maturalna |
czy znacie moze kogos kto pisze prace maturalne?? prosilabaym o jakies namiary.. z gory dziekuje:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca maturalna |
nie szukaj tylko sie bierz do nauki, bo bedziesz u bauera zrywac truskawki za pare euro
|
|
napisanie tej pracy tylko pozronie wydaje sie trudne w rzeczywistosci jest to bardzo proste napisz sam
|
|
Zdecydowanie tylko pozornie wydaje się trudne :) jesli jednak dalej nie wiesz jak to zrobic to za 150 Euro moge ci pomóc :) Pisz na: fila001@o2.pl z tematem pracy
|
|
ja mogę Ci pomóc w napisaniu pracy elutka-k@wp.pl elutkafajna
|
|
tarczyn ty chyba jestes jakis qurwa niepowazny za 150 ojro to mozna dwie prace napisac i niepizdzic głupot cieciu maverick
|
|
przecież on żartował chłopie troche poczucia humoru :)
|
|
co z tego że się napiszę pracę. Ja napisałem a i tak jak przyszło co do czego to ją kompletnie zapomniałem i musiałem układać wszystko od nowa "na żywo" przed komisją. i źle nie było bo zarobiłem 16pkt/20
|
|
maverickk: ciec to cie zrobił pało głupia , ty masz pojęcie patrze łachu
|
|
Nawiązując do postu Van Loosen to uważam że zrywanie truskawek za parę euro to nie jest zła robota.
|
|
ta... *********
|
|
ta... za_je_bista wręcz cudowna, ale z tak zdaną maturą czego chcieć więcej
|
|
Tak jak w temacie postu, dalej poszukujemy osób, które zajmują się pisaniem prezentacji maturalnych z języka polskiego. Jeżeli masz jakiś kontakt, znajomą, siostrę, brata który się tym zajmuje to napisz. Pozdrawiam Za każdą wielką fortuną kryje się Zbrodnia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |