niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dziku nagral nowy kawalek-sprawdz to

mile widziane opinie.pozdrawiam i zapraszam do pobierania

http://s000.wyslijto.pl/?file_id=13013401277249272802

dzieki.dziku-tak dalej.piona i szacunek dla prawdziwych.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dziku nagral nowy kawalek-sprawdz to

Piona dla ciebie dziku,dawaj kolejne kawałki.

Ema Ema Elegancko i zeby było jeszcze jak najlepiej zycze tego tym co nawijka
jest w ich sercu Pozdro.zzuce tez kawłek nagrany niedawano PPM & KinT Pozdr jeszcze raz Trzymajcie sie Elo

http://s003.wyslijto.pl/?file_id=89846884576660131474

Dobra...ok...jesteście dobrzy....i podziwiam was...ale pytanie...czy nie lepiej jeden temat założyc na ten Wasz hip-hop? było by poprostu lepiej!

taka, a nie inna budowa forum uniemozliwa skupienie tematów podobnych treściowo w jednym dziale

ciekawe ile to jeszcze potrwa w tej formie?

dla chłopakow pozdrowienia - nagrywajcie dalej, wazne że nie stoicie pod budką z piwem

ELO :)

kawalek jest jeszcze nie skonczony.potrzebny master na wokal i ogolnie trzeba poprawic,ale ludzie wala maile i na gg poganiaja,wiec macie.ja nie jestem zadowolony do konca .TO NIE JEST OSTATECZNA WERSJA TEGO KAWALKA.DALEM GO DLA TYCH co sie goraczkowali za bardzo.pozdrawiam .

nastepne podesle jak beda zrobione .narazie wrzucam tylko taki zarys kawalka.ostateczna wersja bedzie lepsza na 100.pozdrawiam i czekam na opinie o kawalku.piona dla prawdziwych.czesc.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org