Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sylwestrowy turniej |
W Bialym Stoku jest wlasnie rozgrywany ten turniej w piłce halowej jedną z drużyn jest Jaga Rafał Bałecki strzelil jak narazie jedna bramke przed nim jeszcze 2 meczyki:P a jaki usmiechnięty byl jak z nim przeprowadzali wywiad. Szkoda ze juz Bałecki niebedzie strzelał bramek dla Łomży. Marczak w tym turnieju niewystępuje... Ja jestem wesoły Romek, mam przy ulicy piękny domek...;]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sylwestrowy turniej |
Białystok pisze sie razem ! panie STOKU :P
|
|
dobra tam mniejsza o "szczegóły" :P Ja jestem wesoły Romek, mam przy ulicy piękny domek...;]
|
|
W tym turnieju występuje także ALL Stars Podlasie w ktorej występuje Zbigniew Kowalski i CHYBA Iwo Zubrzycki ale co do tego 2 to niejestem pewien;] Ja jestem wesoły Romek, mam przy ulicy piękny domek...;]
|
|
Bałecki ma chyba na kącie juz 3 gole a Kowalski asystowal przy bramce na 2:3 ;] Ja jestem wesoły Romek, mam przy ulicy piękny domek...;]
|
|
Balecki stoi w kacie czy ma jakies gole na swoim koncie? ;> Racz podac wyniki koncowe owego turnieju ;)
|
|
no napisalem ze wczoraj strzelił 3 gole/.... Ja jestem wesoły Romek, mam przy ulicy piękny domek...;]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |