Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tego wam zycze chlopaki-szacunek ludzi ulicy |
SIEMANO.PROSTO DLA WAS WSZYSTKICH. WYTRWALOSCI,SZCZESCIA ZDROWIA I DUZO MILOSCI. WSZYSTKIEGO O CZYM MARZYCIE,DUZO NAGRYWEK,KONCERTOW,ZEBY KAZDY Z NAS MOGL GODNIE ZYC,UTRZYMAC RODZINE,DZIELIC ZYCIE Z PRAWDZIWA,ODDANA I SZCZERA OSOBA.BYSMY NIE BYLI OBOJETNI NA KRZYWDE I CIERPIENIE DRUGIEGO CZLOWIEKA,ZIOMKA,KUMPLA. NIEZAPOMINAJMY O INNYCH-NIE WSTYDZMY SIE ULICY RODZINY ZNAJOMEGO TEGO WSZYSTKIEGO WAM I SOBIE RZYCZE. WIECEJ WIARY W SIEBIE.WSZYSTKIEGO DOBREGO.SZACUNEK DLA PRAWDZIWYCH SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS WSZYSTKICH. A TO DLA WAS WSZYSTKICH O DEMNIE http://www.youtube.com/watch?v=Xjc3JOE7vQo TAKIEJ PUBLIKI WAM RZYCZE CHLOPAKI. I WIEM ZE W LOMZY JA ZDOBEDZIECIE.POZDRO I NNNNNAAAAAAAJJJJLEPSZEGO W 2007.ELO.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tego wam zycze chlopaki-szacunek ludzi ulicy |
Wzajemnie chłopaku!... Pozdro! ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Wszystkiego Dobrego Chłopaki w Sylwestra Żeby mi się ,który za mało nie spił
|
|
Wzajemnie grzybek
|
|
Kurde jakas grypsera wiezienna :D Odemnie równiez najlepsze zyczenia... :)
|
|
SLU co znaczy RZYCZE? Jakieś nowy slang? Rozumiem że Ty to dziku bo identycznie głupie błędy robisz. I jeszcze jedno, po co Ty tak krzyczysz w tych postach jako slu28 i jako dziku, nie wiesz że pisze się małą czcionką, duża czcionka oznacza krzyk.
|
|
slu to nie dziku ! Ja jestem wesoły Romek, mam przy ulicy piękny domek...;]
|
|
i ten CAPS, krzyczec nie musisz, pozdrawiam
|
|
SORY za rzycze i inne bledy gramatyczne i SKLADNIOWE jakie popelnilem w 2006. OBIECUJE POPRAWE W 2007. WSZYSTKIEGO DOBREGO.PIONA DLA DZIKA. NADAL NIE WYKSZTALCONY,INTELIGENT BEZ SZKOLY. DLA WSZYSTKICH NAAAAAAAJJJ NAAAAJ NA CZYM WAM ZALEZY.CZESC.
|
|
Dzięki kolego,i również wszystkiego NAJ i dla WSZYSTKICH!!!!
|
|
^ Szczesliwego Nowego Jorku :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |