niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nokia 6630

Witam,
Czy ktoś z was orientuje się czy w łomży ściągają simlock-a z nokii 6630 ? A najlepiej czy jest jakiś kozak który ściąga simlocki z platformy bb5. Bo z tego co się orientuję to na razie jest tylko parę ofert na allegro ale za zdjęcie simlocka życzą sobie 400 zł. Moim zdaniem to lekkie przegięcie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nokia 6630

A co to jest te bb5...
Aż dziw....400 zł;/

bb5 to nowy algorytm nokii za pomocą którego zakłada simlocka, no i jak na razie nikt chyba nie rozwalił tego algorytmu

nigdzie w łomzy tego nie zdejmiesz ani żadnego innego sam chciałem tak zrobić lecz kupiłem w polskiej sieci po tym jak dowiedziałem sie że takie zdjecie kosztuje w granicach 250-350 i trzeva gdzieś wysyłac.

ja mam bez simlocka 6630 :P (nie pytajcie co gdzie jak bo juz taki kupiłem)
telefonik jest fajny, ma wszystko co potrzeba, przy duzej ilosci programow, filmow, zdjec, długo wchodzi sie np. do galerii (jakies 20 sekund) ale da sie wytrzymac ogolnie telefonik jest OK.

W wortelu kozacy proponowali mi 400 zł za zdjęcie tak samo jest w Gdańsku , Katowicach itd. Fajny telefon ale mi się nie podoba. Najlepiej kupić w simlocku na Orange jeśli masz kartę w tej sieci i trzymać się tego za jakiś czas (rok) będzie taniej zdjąć sima .

BB5 poki co nie jest jeszcze prosty do sciagniecia za ludzkie pieniadze. Warto sprobowac w serwisie Nokii. Jesli nie to sproboj na komforum.pl tam jest gosciu ktory posiada potrzebne akcesoria do tego ale robi to za ok 300 zlotych.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org