piątek, 28 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Chrzanowski = podwyżki

Panie Chrzanowski dziękujemy za podwyżki. Podwyżka za wywóz śmieci to kolejna w ostatnim czasie dotycząca śmieci. Kilka dni wcześniej 40% podwyżki za wodę i ścieki. Co następne ? Rządzić za pomocą podwyżek każdy głupi potrafi. Czyżby brał Pan przykład z MPEC - najpierw podwyżki, a potem chwalenie się zarobkiem.

Panie Seredyński może urealnij inne rzeczy w mieście. Jakość życia w Łomży- dno, perspektywy dla młodzieży - totalne dno, prowadzenie biznesu w Łomży - szkoda gadać.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Chrzanowski = podwyżki

Ważne że plebs mógł świecidełka podziwiać i bawić się w sylwestra na ryneczku, gra i śpiewa mariusz z pociejewa

Nie wiem po co wybieraliśmy Radę Miasta ?Tylko dla ich stołków ? Ciekawe ile z tego im obiecano ? Żadnych protestów - walki o wyborców , cisza w mediach . Zaczynać rządzenie od podwyżek i to jeszcze jakich ? MPWiK 40%, Nieruchomości 30% śmieci itp . Co trzeba połacić odprawy odchodzącym i nowych wygłodniałych na początek dobrze podkarmić !Wstyd mi za swojego kandydata na prezydenta i tez za radnego - nie po to oddawałem na nich głos .

kuba

prawda

Głosujecie na populistów to czego się spodziewacie?

Ci co oddali głos na tych. Powinni dostać oddzielnie podwyżki najmniej po 200% , a seniorzy bo to ich elektorat, (młodzi do 35 roku życie nie głosowali), podwyżki o 1000 % . Tyle w temacie.

PiS i PO to populiści -FAKT! ... no to co głosować na Konfederację ? podaj przykłady CO TO ZMIENI , co nam da w zamian ... A RACZEJ CO NAM ZABIORĄ, CZEGO POZBAWIĄ ? ... jak z ZUS i opieką społeczną ?

obiektywny realista

Radni tylko mocno trzymają stołki i maja gdzieś mieszkańców - zło konieczne. Podwyżki to nie ich sprawa - oni nic do tego nie mają - to po co darmozjady tam siedzą.

Ja Wam Prezydenta nie wybierałem!!!

A jeśli chodzi o Radnych to Chrzanowski już na początku kadencji zbudował sobie układ koalicyjny, który popiera wszystko co Chrzanowski zaproponuje. Dzięki temu Radni dostali stołki w prezydium rady i w komisjach, a co za tym idzie dodatki do diet oraz podwyżkę samej diety, a Prezydentowi wynagrodzenie zostało ustalone na poziomie kwoty maksymalnej.

W taki sposób powstał układ wzajemnej adoracji, oczywiście z pieniędzy podatnika. I po co ktoś ma protestować jak każdy jest zadowolony.

https://4lomza.pl/index.php?wiad=67724

OHMYGOODNESS

git malina, łomżyński okręt tonie w długach, z roku na rok coraz większy dług miasta, Łomża się wyludnia, z tej dziury uciekają młodzi i ambitni , bagatela : ale kto bogatemu miastu zabroni nowych świecidełek itp... ? Cieszą się główni wyborcy p. Krzanowskiego -emeryci i renciści , beneficjenci MOPSU itp... to jest przyszłość rozwojowa ? kto będzie spłacał długi miasta do 2045r ,? ... albo i dużo dłużej ? Co będzie po kadencji obecnego włodarza ? Spłacamy długi, a BĘDZIE CHOCIAŻ PARĘ GROSZY W BUDŻECIE NA NOWE INWESTYCJE ?

obiektywny realista

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org